Η υφ. Παιδείας ανέβηκε σε καρέκλα για να φωτογραφηθεί με τα αδέρφια Αντετοκούνμπο

28/06/2023

Άκουσε το άρθρο

Η υφυπουργός Παιδείας, Δόμνα Μιχαηλίδου, στην προσπάθεια να φωτογραφηθεί με τα  αδέρφια Αντετοκούνμπο, σε εκδήλωση  στο Γκολφ της Γλυφάδας ανέβηκε σ καρέκλα.

Τη φωτογραφία δημοσιοποίησε η ίδια η υφυπουργός στον προσωπικό της ιστότοπο με το ακόλουθο σχόλιο: "Μια προσπάθεια να.., σταθώ στο ύψος των περιστάσεων".

Σχόλια (30)

Πιτσιφλής
|

Σήμερα Κυριακή, έχει κατέβει; Δεν μας λέει τίποτα το esos και ανησυχούμε.

Βαρεμάρα
|

Θυμίζει happy end από ταινία.

@Εκπαιδευτικός
|

ΔΕΝ είναι μιζέρια, αλλά απαίτηση να ωριμάσουν τα πράγματα και να προχωρήσουν. Η εκπαίδευση δεν είναι για πειραματισμούς, ούτε οι εκπαιδευτικοί και οι εκπαιδευόμενοι προσφέρονται για πειραματόζωα.

Εκπαιδευτικός
|

Μην ξεκινάτε με μιζέρια πάλι... Αμέσως όλοι με ένα πικροχολο σχολιο...

Ο νέος δίπλα στον έμπειρο μαθαίνει, σωστά?
|

Έτσι σε οποιαδήποτε επιχείρηση, ο έμπειρος είναι ο προϊστάμενος και ο νέος ο υφιστάμενος, εκτός κι αν ανήκει στον νέο μερίδιο της επιχείρησης οπότε γίνεται αυτός απευθείας προϊστάμενος και οι έμπειροι γίνονται σύμβουλοί του.
Στα υπουργεία, κανείς δεν έχει δικό του μερτικό, οπότε φυσιολογικά ο έμπειρος πρέπει να είναι ο προϊστάμενος και ο νέος ο υφιστάμενος. Γιατί να συμβαίνει τότε η άλλη περίπτωση?
Όσον αφορά την "ποιητική μεταφορά" με το αβγό που χρησιμοποιεί ο Πιτσιφλής, ανταπαντώ με το πως μετρούσανε το μούστο τα χρόνια που δεν υπήρχανε γραδόμετρα. Βάζανε μούστο σε κουβά και μετά μέσα στο μούστο βάζανε ένα αυγό από τις κότες (άβραστο). Όταν αυτό ανέβαινε στην επιφάνειά του ο μούστος είχε βαθμούς γύρω στους 16, οπότε προσθέτανε νερό για να κατεβεί πιο κάτω, στους 14 βαθμούς, αλλιώς θα γινότανε γλυκό το κρασί. Το αυγό ήτανε το μουστόμετρο της παλιάς εποχής κι ο έμπειρος το είχε για να ρυθμίζει τα γράδα. Άμα έβγαινε το κλωσόπουλο απ' το αβγό, τότε δεν έκαμε για να μετρά τον μούστο γιατί θα πνιγότανε.

Πιτσιφλής
|

Aρχή ήτονε πολλά μικρή κι άφαντη δίχως άλλο,
μα το μικρό με τον Kαιρόν εγίνηκε μεγάλο.
....
Kι ωσάν από μικρόν αβγό πουλί μικρόν εβγαίνει,
τρεμουλιασμένο κι άφαντο, και με Kαιρόν πληθαίνει,
κάνει κορμί, κάνει φτερά, κάθ' ώρα μεγαλώνει,
και πορπατεί, χαμοπετά, φτερούγια του ξαπλώνει,
κι απ' άφαντο κι από μικρό, που'τον όντεν εφάνη,
κορμί, φτερά, και δύναμη, και μεγαλότη κάνει...

ή
Ποιος το περίμενε το 2004 να πάρουμε την κούπα στη Λισαβόνα;

Οι σύμβουλοι του Πιερρακάκη, της Μιχαηλίδου, της Μακρή είναι οι καθοριστικοί παράγοντες. Αν ο τρίτος όροφος μυρίσει μπαρούτι, είναι αρκετά πιθανό να επιτευχθεί μια καλή αρχική μεταρρύθμιση. Για τη μεγάλη μεταρρύθμιση χρειάζεται ένα μεγάλο ΕΜΕΙΣ, που τώρα δεν φαίνεται ούτε η αχνή μορφή του. Χωρίς τη συμβολή του νέου ΣΥΡΙΖΑ που θα προκύψει ή του ΠΑΣΟΚ, μεγάλες, σωτήριες τομές δεν θα δούμε.

έλεος πια
|

@ Master chef
Είσαι αφοπλιστικά πανέξυπνος με ξεχωριστό και καλλιεργημένο πνεύμα οπότε μια χαρά θα τα κατάφερνες ως υπουργός οικονομικών. Γιατί , καλύτεροι είναι οι άλλοι;

Master chef (αίτημα μετάταξης στο Υπ. Οικονομικών)
|

@Έλεος πια
Νέοι και νέες, ωραίοι και ωραίες, με όρεξη για δουλειά.... μετανάστευσαν 10δες χιλιάδες τα τελευταία χρόνια στα πέρατα του κόσμου. Όχι σε θέση ευθύνης αλλά ούτε καν σε θέση μη ευθύνης, δεν τους δόθηκε ποτέ η ευκαιρία-δυνατότητα να δοκιμαστούν.
Κι εδώ έχουμε τη 1/1εκατομμύριο περιπτώσεις που ως δια μαγείας(?), μια νέα- ωραία-με όρεξη για δουλειά, με περίπου 10 χρόνια σπουδές αποκλειστικά στα οικονομικά και εξ ολοκλήρου στην Αγγλία, γίνεται:
- στα 29 της, σύμβουλος του κου. Μητσοτάκη σε θέματα Μεταρρυθμίσεων,
- στα 32, Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων,
- στα 36, Υφυπουργός Παιδείας.
Πως λοιπόν να μην υπάρχει προκατάληψη, ότι ίσως πρόκειται για ένα ακόμα "παιδί του κομματικού σωλήνα"? Ποια σχέση-γνώση-εμπειρία επίσης έχει με την Α/θμια και Β/θμια εκπαίδευση, των οποίων είναι αρμόδια? Ναι, ασφαλώς "Θα κριθεί από τη δουλειά της" όπως λέτε.... αλλά εάν εγώ είμαι πχ ένας νέος-ωραίος-με όρεξη για δουλειά εκπαιδευτικός και με κάνουν αύριο Υφυπουργό Οικονομικών, τι προσδοκίες αλήθεια θα έχετε για την ανάπτυξη και τις επενδύσεις?

καλάμι
|

καλύτερα στο καλάμι, να μη λερώσεις και την καρέκλα

Χάσαμε και τα "παλιόπαιδα τα ατίθασα"
|

Πάνε κι ο Αλέξης, κι ο Φίλης, που "σήκωναν" την καζούρα στις δηλώσεις τους. Τώρα, κανά εγγλέζικο θα ακούμε από δώθε, καμιά αμερικανιά από κείθε, ψόφια πράματα. Όπως λένε: "All work and no play makes Jack a dull boy" , δηλαδή "δίχως ελεύθερο χρόνο κάποιος βαριέται και γίνεται βαρετός ταυτόχρονα".
Το αποτέλεσμα, στην φωτογραφία.

Και χιούμορ και μυαλό
|

Επειδή δεν ξεχνάμε τα μπάσκετ, τα μήλα, τα πινγκ-πόνγκ, τα ηλεκτρικά λεωφορεία, τα ποδηλατάκια, το κρυφτό, το χάντμπολ, τα βόλεϊ κ.α της ανωτέρας προκατόχου, απλά καταλάβαμε ότι με την μια ξεκίνησε και αυτή το ίδιο έργο, αφού όπως λέει ο κ. Πρωθυπουργός "προηγείται η επικοινωνία και η εικόνα και έπεται η ουσία" ή μήπως κάνω λάθος; Όχι ; Αμ πως αλλιώς; You have got to be kidding me, όπως κραύγαζε ο πάλαι ποτέ θρύλος του τέννις John McEnroe.

@Πιτσιφλής
|

Δε λέω "...να φάει μια φέτα καρπούζι, να λερωθεί...", αλλά να προσέχει και που πατάει γιατί μόλις πάτησε την καρπουζόφλουδα και την πήρε η γλίστρα.

@No χιούμορ: πολύ εγγλέζικο ήταν και δροσιστήκαμε απότομα καλοκαιριάτικο. Ψυχρολουσία μας έπιασε.

yes χιούμορ, no μυαλο
|

η ύπαρξη χιούμορ ωστόσο, δεν οδηγεί σε συμπέρασμα περί ύπαρξης μυαλού.

@ Η κυρία έχει χιούμορ
|

στο σπίτι μας είχαμε αγωγή , δεν παταγαμε με τα παπουτσια στις καρέκλες χωωρίς χαρτί ή κάτι, πόσω μάλλον σε ξένες καρέκλες. η αναίδεια και η επαρση (όλα για μας) έκδηλη ! ούτε στο κολέγιο τα έμαθε;

Πιτσιφλής
|

Μπροστά στα βαριά ονόματα που ρημάξανε τη χώρα, αγία είναι. Καλοκαίρι είναι, τα σχολεία είναι κλειστά. Αφήστε την να πάρει μια ανάσα, να παίξει λίγο, να φάει μια φέτα καρπούζι, να λερωθεί κι από Σεπτέμβρη θα την σφυροκοπήσουμε όλοι μαζί.

No χιούμορ ,nο μυαλό
|

Η κυρία έχει χιούμορ! Οι επικριτές της φωτογραφίας....

Ως Ευ Παρεστητε κ. υφυπουργέ
|

Σταθείτε στο ύψος σας, δίχως σκαμνάκια, για καλύτερη ισορροπία.
Μην δω κανένα στο υπουργείο να στέκεται όρθιος επάνω σε καρέκλα, θα παραπεμφθεί για "εκφοβισμό".
Πάντως, τα καλύτερα σχόλια κόψατε εκεί στο esos! Ίσως να τα δείξετε και αυτά στην ίδια, προς γνώση της.

Εσείς ξεχνάτε, εγώ όμως τίποτε
|

Φαντάζομαι ότι για μερικούς από εδώ η κα Δόμνα μας εμφανίστηκε ξαφνικά από τον Άρη και δεν είχε θητεύσει σε άλλο υπουργείο στην προηγούμενη κυβέρνηση. Για ξύστε λίγο το μυαλό σας, κάτι θα θυμηθείτε ! Ρε που την έχω δεί ; Ρε μήπως ήταν εκεί με τις δομές και μια κιβωτό του Νώε ; Όχι ρε παιδί μου με την Κιβωτό του "πάτερ Αντώνιος" ήταν και έλεγε ότι είχε άποψη για κάθε δομή στο Ελλάδα μέχρι που έγιναν κάτι αποκαλύψεις και μετά ..... ΟΚ παλικάρια ;
Υ.Γ. Ο πανηγυρισμός με τρία δάκτυλα (και) τι σημαίνει ;

Έλεος πια
|

μη δείτε νέα ,ωραία με όρεξη για δουλειά σε θέση ευθύνης , αμέσως να άρχισετε τα αρνητικά σχόλια. Όλοι. Άντρες - γυναίκες. Παντού συμβαίνει αυτό…..Είναι σίγουρα διαφορετική από τις υπουργούς- υφυπουργούς που έχουμε συνηθίσει αλλά μην είστε έτσι προκατειλημμένοι. Θα κριθεί από τη δουλειά της. Ούτε για την άλλη τη ξανθιά , που έκανε επισκέψεις στις στρατιωτικές βάσεις στρατού ξηράς και αεροπορίας δε γράψατε τέτοια αρνητικά σχόλια.

Πιτσιφλής
|

Εεε!...

Αιθεροβάμων και υψιπετής
|

Είναι τόση η χαρά ή η έπαρσή της; Καλά... στερούνται ίχνος σοβαρότητας. Και θα έρθει αυτή η κυρία αύριο να υπογρα΄φει αποφάσεις που θα επηρεάζουν χιλιάδες μαθητές, εκπαιδευτικούς και οικο΄γενειες; Δεν καταλαβαίνει πως είναι θεσμικό πρόσωπο και ότι δεν βρίσκεται σε πάρτι αποφοίτησης; Δεν υπάρχει κανένας να τη συμμαζέψει;

xa
|

Δηλαδή η κυρία θα υπογράψει αποφάσεις για την καριέρα μου?

Τι μου στειλες Κυριάκο!
|

Με την καρέκλα, για να ψηλώσει, μάλιστα. Μωρέ τι διαμάντι είναι αυτό που μας έστειλες!

Νικος
|

Α καλά το τερμάτισαν στο παιδειας !!!! Ο ένας με το στυλό η άλλη με τα παπουτσια στη καρέκλα η Ζέτα τι έκανε;;;;δεν ξέρουμε ε;;;;για σοβαρευτείτε!!!!!

@ριστεία, όχι αστεία
|

Προσγειώσου, λέμε!

Master chef (πρόσκληση σε δείπνο)
|

Περάσαμε σε άλλο level. Η Νίκη έπαιζε Γ' Εθνική.... και τώρα θα έχουμε ΝΒΑ.
Ρολάν Γκαρρός Παρίσι? Έχω πάει....
Γκραν Πρι Μονακό? Έχω πάει....
Φεστιβάλ κινηματογράφου Κάννες? Έχω πάει....
Φεστιβάλ τραγουδιού Σαν Ρέμο? Έχω πάει....
Εβδομάδα μόδας Μιλάνο? Έχω πάει....
Διεθνές σαλόνι αυτοκινήτου Φρανκφούρτη? Έχω πάει....
Ιπποδρομίες Άσκοτ? Έχω πάει....
Στο καπηλειό του Master chef? Δεν έχω φάει....

good luck
|

Θέλουμε προσπάθειες να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και για την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση ακούγοντας καλά την βάση των μαχόμενων εκπαιδευτικών!!!

Καρεκλοπόδαρη ...
|

Αυτά μαθαίνει κανείς στην Αγγλετερία! Όπως έλεγε και ο Κωνσταντάρας στην ταινία "Η κόρη μου η σοσιαλίστρια": ¨Όχι τα παπούτσια επάνω στην καρέκλα, κάτω στο πα΄τωμα ..."
και ο "Μπρίλις" στα "Κίτρινα γάντια": Κάθονται οι άνθρωποι στα τραπέζια? Στις καρέκλες κάθονται ...
Άσχημα αρχίσαμε, από τις "Παραστάσεις" πήγαμε στα "Ύψη".
Τώρα ξέρετε πως θα "καρφώνει¨στις επισκέψεις των σχολίων: Καρέκλα στην μπασκέτα" .... κι όποιος μείνει όρθιος.

Πιτσιφλής
|

Αδυνατώ, έχει χιούμορ και μ' αρέσει.
Περιμένω όμως τα άλματά της στο υπουργείο. Εκεί θα γίνω ''Αρκάς'' αν...

Στράτος
|

Πιτσιφλή,
θέλω εξίσου πετυχημένα σχόλια με εκείνα που έγραφες όταν έβλεπες τη Νίκη να καρφώνει και να σουτάρει. Περιμένω...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ