Ο Γ. Βούτσινος παραμένει Γενικός Γραμματέας Δια Βίου Μάθησης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης

29/06/2023

Άκουσε το άρθρο

Ο Γ. Βούτσινος παραμένει στη θέση Γενικού  Γραμματέα  Δια Βίου Μάθησης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, θέση κατείχε και κατά την προηγούμενη τετραετία της Κυβέρνησης της ΝΔ.

Ο Γ. Βούτσινος  διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην τεχνική   επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση, κάτι που εκτιμά και ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (5)

@good luck
|

Το ερώτημα είναι με ποιο κριτήριο θεωρείται ότι τα 6 χρόνια συνιστούν ικανή εμπειρία και όχι π.χ τα 5 ή τα 15. Άλλωστε όταν κατάλαβαν την γκάφα και έμειναν αρκετά ΙΕΚ χωρίς Δ.ντή τροποποίησαν την απόφαση πως σε περίπτωση που δεν υπάρχουν υποψήφιοι με 6 χρόνια, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση και με λιγότερα και αφού πρώτα είχαν γίνει Δντές στα κεντρικά ΙΕΚ οι ... έμπειροι με τα 6, οι με λιγότερα από 6 μπόρεσαν να κάνουν αίτηση στα περιφερειακά και μακρινά...

good luck
|

Το προαπαιτούμενο των έξι χρόνων για να υποβάλει κανείς για διευθυντής σε ΔΙΕΚ ετέθη υποθέτω με το σκεπτικό ότι ο υποψήφιος διευθυντής θα πρέπει να έχει σημαντική εμπειρία στην επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση.

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
|

Νομίζω πλέον αποδεδειγμένα είναι και άριστος γνώστης και αποτελεσματικός με την επαγγελματική εκπαίδευση.Ευχέςγια επιτυχία!

IEKtzis
|

Αναμφίβολα άριστος γνώστης του αντικειμένου. Απαραίτητος και ικανός.

Διαμαντούλα η Σουλιωτοπούλα
|

Ο εμπνευστής του προαπαιτούμενου να έχεις 6 χρόνια εμπειρία στην επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση για να έχεις δικαίωμα να κάνεις αίτηση για διευθυντής ΙΕΚ. (Αφού αν είχες 5 είχες επιλεγεί από άλλη κυβέρνηση. Θυμίζουμε ότι οι θητείες ήταν 2016-2018 και 2018-2021). Ο εμπνευστής να μη λήγουν ταυτόχρονα οι θητείες Διευθυντών και υποδιευθυντών ΙΕΚ και όποιος είναι Υποδιευθυντής να μην μπορεί να κάνει αίτηση για Διευθυντής. Ο εμπνευστής να μην έχεις δικαίωμα να κάνεις αίτηση για Διευθυντής ΙΕΚ, άμα υπηρετείς με θητεία σε άλλη θέση, αλλά αν υπηρετείς με θητεία σε θέση Διευθυντή ΙΕΚ, να έχεις δικαίωμα να κάνεις αίτηση για να πας σε άλλη θέση.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ