Νέο ηλεκτρονικό "μπάχαλο": Δεν λειτουργεί η ηλεκτρονική πλατφόρμα για το φοιτητικό επίδομα αλλά το υπουργείο καλεί τους φοιτητές να καταθέσουν αίτηση από σήμερα

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι ηλεκτρονικές πλατφόρμες του υπουργείου παρουσιάζουν αυτού του είδους τα τεχνικά προβλήματα, αλλά σύνηθες φαινόμενο προκαλώντας την οργή  και αγανάκτηση των πολιτών.

30/06/2023

Ενημερώθηκε: 30/06/2023, 11:08

Άκουσε το άρθρο

Οι φοιτητές που προσπάθησαν σήμερα να συνδεθούν με την ηλεκτρονική πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας για να επεξεργαστούν τα στοιχεία που απαιτούνται για να καταθέσουν την αίτηση και τα δικαιολογητικά για τη χορήγηση του φοιτητικού επιδόματος αντίκρισαν το ακόλουθο μήνυμα:

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι ηλεκτρονικές πλατφόρμες του υπουργείου παρουσιάζουν αυτού του είδους τα τεχνικά προβλήματα, αλλά  πρόκειται για σύνηθες φαινόμενο, προκαλώντας την οργή  και αγανάκτηση των πολιτών.

Το υπουργείο Παιδεία με εγκύκλιο που εξέδωσε χθες κάλεσε τους φοιτητές να μπουν από σήμερα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα για να υποβάλλουν την αίτηση, αλλά δυστυχώς μέχρι αυτή τη στιγμή τίποτα δεν λειτουργεί.

Το χειρότερο είναι ότι από το υπουργείο Παιδείας δεν έχει εκδοθεί μια ανακοίνωση, όπως οφείλει, προκειμένου να ενημερωθούν οι φοιτητές πότε θα λειτουργήσει η ηλεκτρονική πλατφόρμα και  να εξηγήσει  τους λόγους του προβλήματος.

 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ