Η ΠΟΣΕΕΠΕΑ ζητά συνάντηση με τον υπουργό Παιδείας

Αιτήματα των κλάδων ΕΕΠ και ΕΒΠ και για τη πορεία της σύστασης των νέων οργανικών

06/07/2023

Άκουσε το άρθρο

Κύριε Υπουργέ σας ευχόμαστε καλή και δημιουργική θητεία .

Η Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ως δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο του Ε.Ε.Π. και του Ε.Β.Π., καλύπτει συνδικαλιστικά το Ε.Ε.Π. και το Ε.Β.Π. που υπηρετεί με μόνιμο διορισμό ή ως αναπληρωτές στην Ειδική και Γενική Εκπαίδευση καθώς και στα ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.

Θα θέλαμε να συναντηθούμε ώστε να συζητήσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι ΕΕΠ-ΕΒΠ , για τη σύσταση νέων οργανικών θέσεων σε γενική και ειδική εκπαίδευση για όλες τις ειδικότητες και για την επικαιροποίηση καθηκοντολογίου ΕΕΠ- ΕΒΠ. Επιπλέον θα θέλαμε να συζητήσουμε για το θέμα της Αξιολόγησης ,την μονιμοποίηση των δόκιμων-νεοδιόριστων συναδέλφων και για τiς φήμες που κυκλοφορούν για γραπτό διαγωνισμό –ΑΣΕΠ στην εκπαίδευση .

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Για το ΔΣ

Ο πρόεδρος Χρήστος Βουλιώτης
Ο Γενικός Γραμματέας Σεραφείμ Μάκης Λάππας

 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ