Συνάντηση Κ. Πιερρακάκη με τους Διευθυντές Εκπαίδευσης

Ο υπουργός Παιδείας θα εστιαστεί στην καταγραφή προβλημάτων εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς, καθώς και απόψεων επί γενικότερων εκπαιδευτικών θεμάτων

19/07/2023

Ενημερώθηκε: 20/07/2023, 14:46

Άκουσε το άρθρο

Προσωπική πρόσκληση για δια ζώσης συνάντηση  με τον υπουργό Κ. Πιερρακάκη, στο υπουργείο Παιδείας , έλαβαν σήμερα οι 116 Διευθυντές Εκπαίδευσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η   συνάντηση  έχει ορισθεί για την Πέμπτη   27 Ιουλίου.

Η συνάντηση έχει χαρακτήρα γνωριμίας, αλλά ο υπουργός θα εστιαστεί στην καταγραφή προβλημάτων εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς, καθώς και απόψεων επί γενικότερων εκπαιδευτικών θεμάτων.

Πρόσκληση συνάντησης

Αξιότιμες/οι Διευθύντριες και Διευθυντές Εκπαίδευσης, σας προσκαλούμε σε συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023 στις 12.00, στην αίθουσα «Ζακλίν ντε Ρομιγί».

Σχόλια (6)

τελικά όλοι μαζί ;;;;;; καλύτερο ρεπορτάζ παρακαλώ
|

υπομνημα με τις ιδέες με μέιλ δεν γίνεται; γιατί τόσα έξοδα; φωτογραφιες να ανεβασετε !

enikos
|

@Κίμωνας
Τηλεδιάσκεψη με διευθυντές σχολείου είναι δύσκολο να γίνει (όχι τεχνικά αλλά ουσιαστικά, ποιος θα πρωτομιλήσει), δεν θα οδηγούσε πουθενά. Οι διευθυντές στέλνουν προτάσεις στις ΔΔΕ και αυτές με την σειρά τους τα ομαδοποιούν και τα στέλνουν στον Υπουργό (απευθείας ή μεσω ΠΔΕ).
Για την πλατφόρμα θα μπορούσε να λειτουργήσει αλλά απαιτεί έξτρα προσωπικό που θα διαβάζει και θα ομαδοποιεί αυτά που γράφονται.

πάλι λεφτά για μετακινήσεις θα πάρουν;
|

τηλεδιάσκεψη δεν έκανε;

γιατι δια ζώσης;;;;; με τηλεδιάσκεψη ακόμα και προσωπικά
|

δεν κάνει;

Για όσους ξέρουν λίγο από πρωτοβάθμια-δευτεροβάθμια
|

Η νέα χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει.
Αν είναι να σώσεις κάτι άρχισε να καταγράφεις τα πρόβληματα εν όψει της μεθεπόμενης χρονιάς.
Εδώ δεν είναι μόνο servers και δίκτυα.

Κίμωνας
|

Δείχνει καλά δείγματα γραφής ο κ. Υπουργός, συναντήσεις με το συνδικάτο, συναντήσεις με τους Διευθυντές Εκπαίδευσης, μπράβο του...

υγ. Δε θα ήταν άσχημο να γίνει και μια τηλεδιάσκεψη με τους Διευθυντές Σχολικών μονάδων (εναλλακτικά θα μπορούσε να δημιουργηθεί μια πλατφόρμα όπου θα μπορούσαν οι Διευθυντές Σχολείων να καταθέσουν προτάσεις για βελτίωση των Σχολείων οι οποίες όμως θα λαμβάνονται υπόψη).

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ