Συνάντηση Κ. Πιερρακάκη-Ελ. Ράπτη για την αναβάθμιση των Σχολών Τουριστικής Εκπαίδευσης

20/07/2023

Άκουσε το άρθρο

Η αναβάθμιση των σχολών τουριστικής εκπαίδευσης στη Ρόδο και την Κρήτη, οι οποίες τελούν υπό την εποπτεία του υπουργείου Τουρισμού, συζητήθηκαν κατά τη σημερινή συνάντηση  της υφυππυργού Τουρισμού Ελ. Ράπτη με τον  υπουργό  Παιδείας  Κ. Πιερρακάκη .

"Ξεκινήσαμε την χάραξη της στρατηγικής των επόμενων βημάτων που απαιτούνται για την επίλυση των ζητημάτων που απασχολούν το σύνολο των Τουριστικών σχολών του Υπουργείου Τουρισμού, ώστε να επιτευχθεί η γενικότερη αναβάθμιση τους" δήλωσε η Ελ. Ράπτη και πρόσθεσε:" Η συνεργασία των δύο υπουργείων θα συνεχιστεί στο πλαίσιο επόμενων συναντήσεων που έχουν ήδη προγραμματιστεί".

Σχόλια (4)

Σπυρος
|

Οι συναντήσεις να είναι ουσιαστικές και όχι εθιμοτυπικές. Ποιο το αποτέλεσμα δηλ;

Τουρίστας από Ελβετία
|

Η "βαριά βιομηχανία" μας δυστυχώς πάσχει. Οι "κολυμβητές σερβιτόροι" διδάσκονται σε καμιά σχολή? Οι υποχρεώσεις των 1000δων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο χώρο, ελέγχονται από κανέναν? Από πόσους και με ποιά μέσα? Το πού, πώς και το τί χτίζουμε? Προχθές στη Σαντορίνη, 100δες επιβάτες (απ' όλο τον κόσμο) περίμεναν μισή ώρα για να επιβιβαστούν στο πλοίο, με 35 βαθμούς και κάτω από τον ήλιο. Για τις τιμές και τη σύγκριση με ανταγωνιστικές χώρες, να μην μιλήσουμε καλύτερα.
Καλή και απαραίτητη η εκπαίδευση του προσωπικού και των στελεχών στον τουρισμό.... αλλά με τ' άλλα τα μεγάλα.... είμαστε ακόμα στις δεκαετίες του '70-'80.

Στελιος
|

Κάθε υπουργείο και τις δικές του σχολές!!!! Σταματήστε αυτόν τον παραλογισμό τώρα!!!

να μαζέψει από όλα τα υπουργεία τις σχολές ο pierre
|

κωδικοποίηση νομοθεσίας, εξορθολογισμός παντού, μειωση γραφειοκρατίας , κοινή λογική, συμμάζεμα , ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΑΧΙΜΟΥΣ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ