"Ευχαριστώ" προς την εκπαιδευτική και ακαδημαϊκή κοινότητα της Ρόδου από τον υπουργό Παιδείας

"Η εκπαιδευτική και ακαδημαϊκή κοινότητα έγιναν ένας σημαντικός κρίκος στην αλυσίδα αλληλεγγύης"

24/07/2023

Άκουσε το άρθρο

Το νησί της Ρόδου δοκιμάστηκε και εξακολουθεί να δοκιμάζεται. Το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ευχαριστεί θερμά τους διευθυντές των σχολείων του νησιού, τους διευθυντές Α΄θμιας και Β'θμιας εκπαίδευσης και τους ιδιοκτήτες των ιδιωτικών σχολείων, οι οποίοι διέθεσαν από την πρώτη στιγμή τις σχολικές μονάδες ώστε αυτές να μετατραπούν σε χώρους υποδοχής και φιλοξενίας των πληγέντων από τις πυρκαγιές.

Ακόμα, ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στους εκπαιδευτικούς, τους συλλόγους γονέων και τους μαθητές της Ρόδου που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή για την ανακούφιση όλων όσοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την περιοχή διαμονής τους.

Τέλος, εκφράζουμε ευχαριστίες στις πρυτανικές αρχές και στο προσωπικό του Πανεπιστημίου Αιγαίου, οι οποίοι έχουν θέσει κτιριακές υποδομές στη διάθεση των αρμόδιων αρχών, ενώ έχουν δώσει εντολή για παροχή σίτισης και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης όπου χρειάζεται.

Η εκπαιδευτική και ακαδημαϊκή κοινότητα έγιναν ένας σημαντικός κρίκος στην αλυσίδα αλληλεγγύης. Σας ευχαριστούμε.

Κυριάκος Πιερρακάκης, υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού

Σχόλια (6)

Ζούγκλα
|

8 μέρες φωτιά στη Ρόδο που περιβάλλεται από θάλασσα; Για να δούμε του χρόνου τι θα φυτρώσει εκεί.

Καλοκαιρινό menu
|

Δευτέρα θα φάμε ευχαριστίες, Τρίτη αλληλεγγύη, Τετάρτη εθελοντισμό, Πέμπτη ανθρωπιά, Παρασκευή ελληνικό φιλότιμο, Σάββατο πατριωτισμό, Κυριακή τη σύνταξη της γιαγιάς (που δεν τρώει)....
Εντωμεταξύ, κάποιοι τρώνε κάθε μέρα τις 41 (τακατό) σπεσιαλιτέ στου Master chef....

Επενδύσεις
|

Κουράγιο, όταν θα φυτρώσουν τα νέα πεντάστερα κατά την "αναδάσωση" και θα έρθει η "ανάπτυξη", όλοι θα είναι ευχαριστημένοι.

αν ακους ευχαριστω
|

απο την κυβερνηση μητσοτακη ετοιμασου για δυναμεις καταστολης...

Εκπαιδευτικος
|

Αυτά τα ευχαριστούμε τους εκπαιδευτικούς....να τα θυμηθείτε όταν θα μας πηγαίνετε σε αγωγές και δικαστήρια για τις απεργίες μας!!!!!!

καλοκαίρι η "εκπαιδευτική κοινότητα"
|

είναι η κοινότητα πολιτών , ΟΛΩΝ. φερθείτε καλά τον υπόλοιπο χρόνο στους εκαπιδευτικούς ΠΡΑΚΤΙΚΑ . τα δάση σε μεγάλα νησια΄να τα φυλάγατε καλύτερα για δολιοφθορές ή ασυνείδητους

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ