Ανακοινώθηκαν τα ονόματα επιτυχόντων στα ΑΕΙ

Υπ. Παιδείας: "Καλή επιτυχία  σε όλες τις υποψήφιες και σε όλους τους υποψηφίους!"

27/07/2023

Ενημερώθηκε: 27/07/2023, 10:56

Άκουσε το άρθρο

Ανακοινώθηκαν, από το υπουργείο Παιδείας,  σήμερα , στις 10:30 το πρωί, ονόματα επιτυχόντων στα ΑΕΙ. 

Ο υπουργός Παιδείας Κ. Πιερρακάκης, λίγο πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων  δήλωσε: " Σε λίγο ανακοινώνονται οι βάσεις εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.Καλή επιτυχία  σε όλες τις υποψήφιες και σε όλους τους υποψηφίους!".

Υπενθυμίζεται ότι πέρσι τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν στις 28 Ιουλίου.

Οι  υποψήφιοι  μπορούν να αναζητήσουν εάν και που εισάγονται  στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr, πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμό τους με κεφαλαίους χαρακτήρες.

Τέλος, οι υποψήφιοι θα λάβουν  και με γραπτό μήνυμα (SMS) στο κινητό τους τηλέφωνο, εφόσον έχουν ήδη υποβάλει σχετική αίτηση σχετικά με το τμήμα εισαγωγής των.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (1)

28 πέρσι, αλλά…
|

…Πέμπτη.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ