Περισσότεροι από 16.000 διορισμοί θα γίνουν φέτος στο δημόσιο

Πρωθυπουργός: Φέτος η προτεραιότητά μας θα είναι η Υγεία

25/07/2023

Ενημερώθηκε: 26/07/2023, 08:04

Άκουσε το άρθρο

Ο ετήσιος προγραμματισμός των προσλήψεων,  θα ξεπεράσει τις 16.000, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης , στο σημερινό υπουργικό Συμβούλιο.

Ωστόσο , ο Κ. Μητσοτάκης διευκρίνισε:

  • Φέτος η προτεραιότητά μας θα είναι η Υγεία.
  • Η μερίδα του λέοντος των προσλήψεων θα κατευθυνθεί προς τα εκεί -γιατροί, κυρίως νοσηλευτές, στελέχη του ΕΚΑΒ.
  • Οι περισσότεροι απόφοιτοι πανεπιστημίου θα αντληθούν από τη δεξαμενή του γραπτού διαγωνισμού του ΑΣΕΠ. Και αυτό είναι μία μεγάλη κατάκτηση για τη χώρα, ο γραπτός διαγωνισμός, που θυμίζω ότι έγινε για πρώτη φορά φέτος το Μάρτιο με σημαντική συμμετοχή.

 

Σχόλια (3)

Κική
|

Ναι, αποχώρησαν 25.000 και θα πάρετε 16.000. Επίσης την αποζημίωση για τους επιτηρητές, συντονιστές κλπ. του ΑΣΕΠ ακόμα να την καταβάλετε κ. Πρωθυπουργέ! Σύγχρονο κράτος δικαίου...! Δουλεύει ο εργαζόμενος και αποζημιώνεται μετά από μ΄ήνες ΄ή και χρόνια!

χμμ...
|

"Και αυτό είναι μία μεγάλη κατάκτηση για τη χώρα, ο γραπτός διαγωνισμός, που θυμίζω ότι έγινε για πρώτη φορά φέτος το Μάρτιο με σημαντική συμμετοχή."

Μνημονευει τον διαγωνισμο φιασκο ,
που δοθηκαν οδηγιες αφοτου αποχωρησαν υποψηφιοι,
που καθυστερησαν σε διαφορα κεντρα να τυπωθουν τα θεματα,
που τυπωθηκαν λαθος λογω των χρωματων,
που ενα μεγαλο μερος των ερωτησεων θεωρηθηκαν σωστες ανεξαρτητου απαντησης

@ριστεία, όχι αστεία
|

Επειδή μου διαφεύγει, οι νεοπροσλαμβανομενοι θα μονιμοποιηθούν κατόπιν ατομικής αξιολόγησης στο πεδίο τους; Δηλαδή ο γιατρος θα αξιολογηθει απο τον διευθυντή του την ωρα της ιατρικής πράξης, ο νοσηλευτής στο χρονο αντίδρασης και στη φροντίδα ασθενή;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ