Σήμερα , στη 1 μ.μ., η επίσκεψη του Κ. Μητσοτάκη στο υπ. Παιδείας

Ο πρωθυπουργός με τις δηλώσεις που θα κάνει αμέσως μετά τη συνάντηση με τον υπουργό Κ. Πιερρακάκη θα δώσει το "στίγμα" των προτεραιοτήτων σε επίπεδο νομοθετικού έργου.

27/07/2023

Ενημερώθηκε: 27/07/2023, 10:34

Άκουσε το άρθρο

Για  σήμερα ,Πέμπτη, στη 1 το μεσημέρι, οριστικοποιήθηκε η επίσκεψη του  πρωθυπουργού  Κ. Μητσοτάκη  στο υπουργείο Παιδείας.

Ο πρωθυπουργός θα συζητήσει με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του νομοθετικού έργου, όπως :

  •     Επαγγελματική κατάρτιση,
  •     Ειδική Αγωγή,
  •     Εθνικό Απολυτήριο,
  •     Ιδιωτικά Πανεπιστήμια,
  •     Νέο σύστημα διορισμού εκπαιδευτικών

Ο Κ. Μητσοτάκης  με τις δηλώσεις που θα κάνει αμέσως μετά τη συνάντηση  με τον υπουργό Κ. Πιερρακάκη  θα δώσει το "στίγμα" των προτεραιοτήτων σε επίπεδο νομοθετικού έργου.

Την τελευταία φορά που ο Κ. Μητσοτάκης , με την ιδιότητα του πρωθυπουργού, επισκέφθηκε το υπουργείο Παιδείας ήταν στις 2-12-21 για τα νέα Αναλυτικά Προγράμματα

Σχόλια (3)

αποτελέσματα να προηγηθούν
|

θα έπρεπε να προηγηθούν τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών των προετοιμασιών του υπουργείου για την υποδοχή του Πρωθυπουργού....ελπίζω να μην καθυστερούν λόγω της επίσκεψης...

Η σημερινή ηγεσία
|

Είναι ανίκανη να κάνει μεταρρυθμίσεις στην επαγγελματική κατάρτιση. Το έδειξε την προηγούμενη τετραετία με τις ψευτοαναβαθμισεις. Δεν θέλει, δεν μπορεί, το αποτέλεσμα το ίδιο.

A.K.
|

Τόσο τακτικός ο επιτελικός με τα θέματα της Παιδείας. Σαν δεν ντρεπόμαστε. Βέβαια, είχε την γνωστή καμικάζι εκεί, οπότε η παρουσία του περίσσευε. Και πάει βέβαια για να δώσει το στίγμα των γνωστών επιλογών του για τον χαρακτήρα της ελληνικής παιδείας - λέμε τώρα για να μην πω καμιά χοντράδα - και το στίγμα της από τα αμέσως επόμενα χρόνια. Ως εκπαιδευτικός 36 χρόνια λυπάμαι πολύ γι' αυτά που έρχονται και τα οποία καμία σχέση με παιδεία και αγωγή δεν έχουν. Και κυρίως για το ότι αυτό το αγαθό δεν θα υφίσταται πλέον είτε για τους πολλούς είτε για τους λίγους.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ