Σήμερα (9:30 π.μ.) η συνάντηση Κ. Πιερρακάκη με τους Διευθυντές Εκπαίδευσης

27/07/2023

Άκουσε το άρθρο

Στις 9:30 το πρωί αντί στις 12, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί θα πραγματοποιηθεί η  δια ζώσης συνάντηση του υπουργού Παιδείας Κ. Πιερρακάκη,   οι 116 Διευθυντές Εκπαίδευσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η συνάντηση έχει χαρακτήρα γνωριμίας, αλλά ο υπουργός θα εστιαστεί στην καταγραφή προβλημάτων εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς, καθώς και απόψεων επί γενικότερων εκπαιδευτικών θεμάτων.

Πρόσκληση συνάντησης

Αξιότιμες/οι Διευθύντριες και Διευθυντές Εκπαίδευσης, σας προσκαλούμε σε συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023 στις 12.00 (σ.σ. η ώρα άλλαξε για τις 9:30 π.μ.), στην αίθουσα «Ζακλίν ντε Ρομιγί».

Σχόλια (6)

Θετικό βήμα
|

Είναι πολύ θετικό το ότι ξεκινά η συνεργασία με συναντήσεις Στελεχών Εκπαίδευσης και Υπουργού Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. Στη συνέχεια θα πρέπει να κληθούν οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης οι καθήν αρμόδιοι για το σημαντικό έργο (διδακτικό-παιδαγωγικό) που επιτελείται στα σχολεία και την επιστημονική και παιδαγωγική καθοδήγηση. Υπάρχουν πολλά να συζητηθούν.

ας ξεκινήσουμε προτάσεις απεδώ για κάτι επίκαιρο
|

εγκύκλιος (σαν της Κιαου) για ενιαία σειρά αλλά λογική και το αλλοπρόσαλλο : όλες οι δπε-δδε να κάνουν υπηρεσιακές μεταβολές την ΙΔΙΑ περίοδο (μερες για ΄όλες , μικρές και μεγάλες , αν και θα πρέπει να τις συνενώσει κάποιες , όχι άλλες να έχουν 20 σχολεία και άλλες 120 ! ) , πρώτα υπεράριθμοι - βελτίωση, σε διάθεση- μετάθεση - αποσπασμένοι ΕΝΤΟΣ (΄όχι μαζί με τους ΕΚΤΟΣ) - απόσπαση ΕΚΤΟΣ και ΤΕΛΟΣ οι νεοδιοριστοι, απλό και δίκαιο. νεοδιόριστοι επίσημη ανάληψη 1/9 και άμεση τοποθέτηση , 5/9 αναπληρωτές. αναπληρώτριες με εγκυμοσύνη από την ΑΡΧΗ άδεια (όλη την προύπηρεσία, λεφτά όμως μερικους μήνες μόνο). απλά πράγματα. για άλλα (απουσίες, λύκειο, βιβλία) ρω΄τηστε μας

πόση ώρα θα κρατήσει;
|

να υπολογίσουμε πόσα δεύτερα θα μιλήσει ο καθένας (να πει όνομα , περιοχη, προβλήματα, θεσεις). εμείς πού να στείλουμε μέιλ με τις προτάσεις στον pierre ; για όλα τα θέματα. μπορεί και πιο λογικά από τους δπε-δδε !

φορολογούμενε;;;;;;;
|

ποιος πληρώνει οδοιπορικά και διανυκτέρευση για να είναι όλοι 9.30 το πρωί για ασμπε΄τε στο μαρούσι; τηλεδιάσκεψη με ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ; υπόμνημα προτάσεων με μέιλ ;;;;;; κι εδώ μπορεί το esos να ανοίξει ανάρτηση να γραφτούν προτάσεις που αφορούν τις δπε/δδε ! και χωρίς το επίδομα και τα οδοιπορικά των 116 !

Μετά ας μας ενημερώσουν για το περιεχόμενο
|

της συνάντησης. Όχι ακόμη ένα εθιμοτυπικό (πλέον) φωτορεπορταζ.

Ελένη
|

Kαι ποιος θα πληρώσει τις μεταφορές και τις διαμονές; Δεν μπορούσε να γίνει διαδικτυακά;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ