Μητρώο Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης των Δ.ΙΕΚ/Δ.ΣΕΚ

25/08/2023

Ενημερώθηκε: 25/08/2023, 13:37

Άκουσε το άρθρο

Τα μέλη του Μητρώου Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης των Δ.ΙΕΚ/Δ.ΕΣΚ ότι ο διοικητικός έλεγχος των δικαιολογητικών των αιτήσεων των μελών ολοκληρώθηκε. Από την Τετάρτη 23/08/2023 και ώρα 08:00 έως τη Δευτέρα 28/08/2023 και ώρα 14:00  δίνεται η δυνατότητα υποβολής αιτήματος επανεξέτασης της έκβασης του διοικητικού ελέγχου αποκλειστικά επί συγκεκριμένου/ων πεδίου/ων.

Αίτημα επανεξέτασης επί του συνόλου των πεδίων της αίτησης θα απορρίπτεται. Η υποβολή αιτήματος επανεξέτασης θα γίνεται αποκλειστικά στο πεδίο "Ένσταση" εντός της ατομικής καρτέλας του ηλεκτρονικού μητρώου του κάθε μέλους, στην ψηφιακή πλατφόρμα του Μητρώου Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης των Δ.ΙΕΚ/Δ.ΕΣΚ (mitrooiek.minedu.gov.gr).

Κάθε άλλο αίτημα επανεξέτασης του διοικητικού ελέγχου, μετά τη λήξη της παραπάνω προθεσμίας και εκτός συστήματος, δε θα ληφθεί υπόψη και δε θα εξετάζεται.

 

Σχόλια (2)

giota
|

To μητρωο σε αλλους εχει δεχτεί τις βεβαιώσεις προυπηρεσίας απο το ΕΦΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΟΧΙ....ΝΤΡΟΠΗ ΛΙΓΟ...

νικη
|

Το κλειστό μητρώο δεν αντανακλά την παρούσα κατάσταση των εκπαιδευτών που πιθανότατα είναι εμπλουτισμένη.
Επίσης αποφασίστε τελικά εαν η υπηρεσία σε ΚΠΕ είναι διδακτική η όχι γιατί δεν γίνεται να υπολογίζεται αλλού έτσι κι αλλού αλλιώς ε...είναι λίγο αντισυνταγματικό!
ΜΗ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ (Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΕ ΚΠΕ ΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ)

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ