Παράταση προσφοράς θέσεων μαθητείας από τον ιδιωτικό τομέα για το «Μεταλυκειακό Έτος-Τάξη Μαθητείας» περιόδου 2023-2024

24/08/2023

Άκουσε το άρθρο

Όσοι ιδιωτικοί φορείς επιθυμούν να στηρίξουν για άλλη μια χρονιά τον θεσμό της μαθητείας, επενδύοντας στη βελτίωση των δεξιοτήτων των νέων που επέλεξαν την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση για την αποτελεσματική τους ένταξη στην αγορά εργασίας, θα πρέπει να προβούν σε αναγγελία των διαθέσιμων θέσεων μαθητείας στο Πληροφοριακό Σύστημα https://e-mathiteia.minedu.gov.gr  και να ακολουθήσουν τις αναρτημένες οδηγίες για «Διεπαφή  Επιχειρήσεων».

Οι ιδιωτικοί φορείς μπορούν να συμβουλεύονται το Ενημερωτικό σημείωμα για εργοδότες 2023-2024 για περαιτέρω πληροφορίες.

Σημειώνεται ότι η ηλεκτρονική καταχώριση για διάθεση θέσεων μαθητείας στο Μεταλυκειακό έτος - Τάξη Μαθητείας περιόδου 2023 - 2024 από φορείς του  Ιδιωτικού Τομέα παρατείνεται έως την Κυριακή 10/09/2023 και ώρα 23:59.

Σχόλια (2)

Ελένη Σεκ.
|

Πότε θα γίνουν οι εξετάσεις πιστοποίησης για τους βοηθούς Βρεφονηπιοκομων; θέλουμε την πιστοποίηση δεν μπορούμε να εργαστούμε πουθενά.

ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ
|

ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ..... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣΣΣ..... ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΗΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ????????
ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΡΑΓΙΚΟ!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ