Στο "καλάθι της νοικοκυράς" εντάσσονται τα σχολικά είδη

Η απόφαση

29/08/2023

Άκουσε το άρθρο

Στο "καλάθι της νοικοκυράς" εντάσσονται τα σχολικά είδη, από 30 Αυγούστου 2023 έως και 3 Οκτωβρίου 2023,με απόφαση η οποία δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

Ειδικότερα, πρόκειται για τα εξής  σχολικά είδη

  • Σχολικές τσάντες
  • Κασετίνες
  • Τετράδια/μπλοκ (και ετικέτες τετραδίων και καλύμματα)
  • Μολύβια ξύλινα ή μηχανικά
  • Χρωματιστοί μαρκαδόροι/ξυλομπογιές
  • Στυλό
  • Γόμες
  • Ξύστρες
  • Διαβήτες
  • Χάρακες (σετ γεωμετρικών οργάνων)
  • Φωτοτυπικό χαρτί

 

Σχόλια (6)

ΕΛΕΝ
|

Master chef είσαι θεός, ήλιος καλοκαιρινός ! Γιατί να μην είμαι κι εγώ σαν εσένα; Ξέρεις να απαντάς, ξέρεις πότε να το κάνεις και σε ποιον , πάντα ευγενικά, ήρεμα και τις περισσότερες φορές με χιούμορ , αυτό το αυθεντικό όμως χιούμορ που είναι σίγουρα δείκτης ευφυΐας και σου προσδίδει απίστευτη γοητεία. Έχεις ένα πολύ ιδιαίτερο τρόπο επικοινωνίας και για αυτό είμαι σίγουρη ότι είσαι και πολύ καλός εκπαιδευτικός.
Φιλάκια!!!

Περί βασάνων:
|

- Τι θα γίνει με τα βάσανα του κόσμου?
- Τι συμβαίνει με τα βάσανα του κόσμου?
- Δεν έχουν τέλος!!!!

- Δεν έχουν τέλος? Δεν είναι δυνατόν! Κι εγώ δεν πήρα τίποτα χαμπαρι? Δε με ενημερώνει κανένας εμένα??
Να θεσπιστεί άμεσα Οριζόντιο Μηνιαίο Ειδικό Τέλος Βασάνων (Ο.Μ.Ε.ΤΕ.Β), ευθέως ανάλογο με το βάρος των βασάνων (μεγάλα βάσανα μεγάλο τέλος), και να δοθεί αντισταθμιστικό κουπόνι ΒάσανοPass 10€/ άπαξ σε όλους για την ανακούφιση των βασάνων τους!

- Τέλεια!! Καλά, καταπληκτική ιδ΄έα αυτό με το pass!!!!

(κείμενο δανεικό, από παλιά γελοιογραφία, με μικρές προσαρμογές....)

Master chef (με pass πουθενά δεν πας)
|

@Πάλι
- "καλά @ΕΛΕΝ που έχουμε τα pass και τα καλάθια".... και εν έτει 2023 και μετά από τόσα χρόνια ανάπτυξης, επενδύσεων, ιδιωτικοποιήσεων, αλμάτων στην οικονομία, ρεκόρ στον τουρισμό και πλέον και με νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση.... ζούμε επιτέλους κι εμείς τις χαρές του κομμουνισμού.
- "για ανθρώπους που υπολογίζουν και το 1€ προκειμένου να βγει ο μήνας ,όλα αυτά είναι".... λιγότερο κι από ασπιρίνες, γιατί τον επόμενο μήνα πχ θα αρρωστήσουν ή θα χαλάσει το αυτοκίνητό τους ή θα πρέπει να σπουδάσουν το παιδί τους ή θα προκύψει οποιοδήποτε απρόβλεπτο έξοδο.... και αφού τους φτάσαμε να υπολογίζουν και το 1€.... ή θα χρεωθούν ή θα μεταναστεύσουν σε άλλη χώρα ή θα μεταναστεύσουν σε άλλους τόπους(χλοερούς).
- "Θα έρθουν πολύ καλύτερες μέρες, έχω εμπιστοσύνη στον Κ.Μητσοτάκη και τους υπουργούς μας γιατί".... μέχρι χθες κυβερνούσαν άλλοι και πότε να προλάβουν οι άνθρωποι σε 4 χρόνια. Σε βάθος 8ετίας και με pass και καλάθια ακόμα και για το νερό που θα πίνουμε, Ελβετία πιστεύω ότι θα μας κάνουν.
ΥΓ. 21 εκατομμύρια ευρώ θα δοθούν ως επιδότηση μόνο για το μήνα Σεπτέμβριο (μαντέψτε από ποια τσέπη) για να καλυφθούν οι αυξήσεις στην τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος που ανακοίνωσαν οι πάροχοι. 12 μήνες έχει ο χρόνος....

Πάλι
|

καλά @ΕΛΕΝ που έχουμε τα pass και τα καλάθια τα οποία απαξιείς . Ξέρεις ,για ανθρώπους που υπολογίζουν και το 1€ προκειμένου να βγει ο μήνας ,όλα αυτά είναι σημαντική βοήθεια κι οχι επικοινωνιακά παιχνιδια οπως αναφέρεις. Αυτά μπορούν, αυτά δίνουν γιατί αυτή είναι η δημοσιονομική δυνατότητα της χώρας μας προς το παρόν. Θα έρθουν πολύ καλύτερες μέρες, έχω εμπιστοσύνη στον Κ.Μητσοτάκη και τους υπουργούς μας γιατί εκσυγχρόνισαν και ψηφιοποίησαν το κράτος, η αξιολόγηση σε όλο το δημόσιο είναι γεγονός πλέον και επιτέλους θα μπει μια τάξη σε αυτή τη χώρα .

ΕΛΕΝ
|

Η πτώση του βιοτικού επιπέδου και η φτωχοποίηση μεγάλου μέρους του πληθυσμού θα αντιμετωπιστεί με τα “καλάθια” του νοικοκυριού , του νονού , του Αη -Βασίλη κτλ ; Μια απογοήτευση είναι γενικά αυτά τα καλάθια. Συμφέρει πολύ περισσότερο να αγοράζει κάποιος πιο ποιοτικά προϊόντα που βρίσκονται σε προσφορές.Εξάλλου έχω δει αρκετές φορές σε ράφια άλλα προϊόντα που είναι πιο φτηνά από αυτά που περιλαμβάνονται στο καλάθι.
Και αυτό με τα σχολικά τώρα θα ωφελήσει τα super market φυσικά και όχι τα βιβλιοπωλεία.
Αποτυχημένα επικοινωνιακά παιχνίδια της ΝΔ που έχουμε συνηθίσει πια.

Το γράφει στο φεκ?
|

Εμείς που δεν έχουμε παιδιά στο σχολείο, μπορούμε αντί για ξύστρες και σβήστρες, να πάρουμε δυο πακέτα σπαγγέτι Νο6 που έχουμε να φάμε από το Πάσχα?

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ