Δράσεις του Παντείου Πανεπιστημίου για τη στήριξη των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας.

18/09/2023

Ενημερώθηκε: 18/09/2023, 15:38

Άκουσε το άρθρο

Μετά τις πρόσφατες καταστροφές που υπέστησαν από τις πλημμύρες  οι περιοχές της περιφέρειας της Θεσσαλίας, η Πρυτανεία του Παντείου Πανεπιστημίου σε συνεργασία με τον σύλλογο διοικητικού προσωπικού και τον σύλλογο μελών ΔΕΠ καλεί τα μέλη της Πανεπιστημιακής κοινότητας να συνδράμουν εθελοντικά στις προσπάθειες για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης .

Συγκεντρώνουμε από Δευτέρα 18/9/23 έως και Τετάρτη 20/9/23 και ώρες 10:00 π.μ.-13:00 μ.μ. στο γραφείο της υπηρεσίας συμβουλευτικής και ψυχολογικής υποστήριξης που βρίσκεται στο ισόγειο του νέου κτιρίου) :

  • Απορρυπαντικά γενικής χρήσης: χλωρίνες, σκούπες, φαράσια, σακούλες απορριμμάτων, γάντια.
  • Αντικουνουπικά
  • Φαρμακευτικό υλικό.
  • Εμφιαλωμένα νερά και χυμούς.
  • Τρόφιμα μακράς διάρκειας, ξηρά τροφή: φρυγανιές, έτοιμα σνακ, μπισκότα, βρεφικές τροφές, βρεφικά γάλατα, κονσέρβες, γάλα εβαπορέ, ζυμαρικά, όσπρια
  • Είδη προσωπικής υγιεινής: σαμπουάν, σαπούνια, αφρόλουτρα, κρεμοσάπουνα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, μωρομάντιλα, χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, πάνες βρεφικές, πάνες ενηλίκων, σερβιέτες, αντισηπτικά.

Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα στους φοιτητές/φοιτήτριες, που βρίσκονται στις πληγείσες από την πλημμύρα περιοχές και αδυνατούν να προσέλθουν στις επαναληπτικές εξετάσεις,  να εξετάζονται online, ή, εφόσον  δεν διαθέτουν internet, με άλλον τρόπο, σε συνεννόηση με τους καθηγητές τους. Οι ενδιαφερόμενοι/ες θα αποστέλλουν, εντός του Σεπτεμβρίου, στη Γραμματεία τους μέσω e-mail υπεύθυνη δήλωση (gov.gr ή σκαναρισμένη με υπογραφή) ότι πράγματι κατοικούν στις ανωτέρω περιοχές. Η υπεύθυνη δήλωση δεν απαιτείται να φέρει επικύρωση από δημόσια αρχή, εάν αυτό δεν είναι εφικτό. 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ