Ο υπ. Παιδείας στα πλημμυρισμένα σχολεία της Θεσσαλίας

"Τα λεπτά για το άνοιγμα των σχολείων κυλούν αντίστροφα και πρέπει να ξεπεραστούν δεκάδες μικρότερα ή μεγαλύτερα εμπόδια"

24/09/2023

Άκουσε το άρθρο

"To πρώτο κουδούνι θα χτυπήσει τη Δευτέρα στα σχολεία της Θεσσαλίας. Στοίχημά μας να επουλώσουμε γρήγορα τις πληγές που άφησε η κακοκαιρία και να αποκαταστήσουμε την καθημερινότητα των μαθητών και των εκπαιδευτικών μας".

Τη δήλωση αυτή έκανε ο υπουργός Παιδείας Κ. Πιερρακάκης κατά την επίσκεψή του σε πλημμυρισμένες, από την τελευταία κακοκαιρία,  σχολικές μονάδες της Θεσσαλίας, ενώ τόνισε τα εξής:

  • Η Θεσσαλία προσπαθεί να ξανασταθεί στα πόδια της. Κι εμείς είμαστε όλοι εδώ για να βοηθήσουμε αυτό να γίνει γρήγορα.
  • Στο 3ο Δημοτικό και στο 3ο Νηπιαγωγείο Γιάννουλης, στο 1ο Δημοτικό, στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο Φαλάνης, στο
  • 1ο Δημοτικό, στο 3ο Νηπιαγωγείο , στο
  • Γυμνάσιο, στο ΕΠΑΛ και στο Λύκειο Φαρκαδώνας, στο Νηπιαγωγείο Προδρόμου, στο σχολικό συγκρότημα
  • ΕΠΑΛ -ΕΕΚ- ΕΝΕΓΥΛ Σοφάδων και στο
  • 1ο και στο 3ο Δημοτικό Παλαμά συνάντησα σήμερα ανθρώπους της δημόσιας διοίκησης να καταβάλλουν υπερπροσπάθεια. Δημάρχους , Διευθυντές σχολείων, Διευθυντές Εκπαίδευσης, εκπαιδευτικούς, την Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης να λύνουν προβλήματα , να ξεπερνάνε στεγανά και αρμοδιότητες. Όλοι μαζί.
  • Τα λεπτά για το άνοιγμα των σχολείων κυλούν αντίστροφα και  πρέπει να ξεπεραστούν δεκάδες μικρότερα ή μεγαλύτερα εμπόδια. Θα το καταφέρουμε για τον κοινό σκοπό , που είναι η επιστροφή της σχολικής κοινότητας στα θρανία με τη μέγιστη ασφάλεια.
  • Είμαστε εδώ και θα μείνουμε για όσο χρειαστεί.

Σχόλια (3)

Θεσσαλος με προσόντα για ΠΔ
|

Με την επιλογή των Περιφερειακων διευθυντών τι γίνεται κ. Υπουργέ;

Θυμίζουμε ότι οι ήδη υπηρετούντες είναι επιλογή του.....κ. Γαβρογλου δηλαδή προ 8ετιας και πολλές αντικαθιστουν Περιφερειακους, ενώ υπολείπονται σε προσόντα από συναδέλφους τους.

Επιπλέον πως θα λειτουργήσουν οι θεσμοί της αξιολόγησης όταν δεν υπάρχουν και δεν επιλέχθηκαν Περιφερειακοι Επόπτες, Εκπαίδευσης και Επόπτες Δευροβαθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Πολλά ακούγονται και περισσότερα λέγονται για τους λόγους που αυτά πραγματικά συμβαίνουν

Οι επιλογές των νέων συμβουλων έγιναν ασθμαινοντας στο τέλος της 4ετιας της κ. ΚΕΡΑΜΕΩΣ ελπίζουμε να μην συνεχίσετε αυτή την παράδοση ή μήπως ο Μητσοτακης και εδώ πρέπει να επέμβει

Ετεοκρής
|

Καλή δύναμη σε όλους τους συναδέλφους της Θεσσαλίας. Πολύτροποι ανέκαθεν όπως και όλοι οι άλλοι, θα νικήσουν στο τέλος!

11
|

ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΕΚΠΑΓΕΥΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ?
ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΕΣΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ......

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ