Επιδόματα: Έλεγχοι με την μέθοδο "Αναζήτηση μαθητή στο myschool και επαλήθευση της επαρκούς φοίτησής"

26/09/2023

Άκουσε το άρθρο

Τη διάθεση της διαδικτυακής υπηρεσίας «Στοιχεία φοίτησης Πρωτοβάθμιας-Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης» στο πληροφοριακό σύστημα «Επίδομα Παιδιού Α21» του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ), με την μέθοδο «Αναζήτηση μαθητή στο myschool και επαλήθευση της επαρκούς φοίτησής του για συγκεκριμένο σχολικό έτος (αναζήτηση με βάση τον Α.Μ. μαθητή)», προβλέπει απόφαση του υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δ. Παπαστεργίου.

Σκοπός χρήσης της διαδικτυακής υπηρεσίας είναι η διασταύρωση της επαρκούς φοίτησης, η οποία αποτελεί απαραίτητο στοιχείο για την χορήγηση του επιδόματος παιδιού σε σπουδαστές, σύμφωνα με το άρθρο 136 του ν. 4808/ 2021 (Α’ 101) και της υπό στοιχεία Δ22/ 11/2705/58/17-1-2018 κοινής υπουργικής απόφασης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ