Ύλη και Οδηγίες για τη διδασκαλία των μαθημάτων Επαγγελματικής Κατεύθυνσης Προσανατολιστικού χαρακτήρα της Α ́ τάξης των Π.ΕΠΑ.Λ.

28/09/2023

Άκουσε το άρθρο

Την ύλη  με τις  Οδηγίες για τη διδασκαλία των μαθημάτων Επαγγελματικής Κατεύθυνσης Προσανατολιστικού χαρακτήρα της Α ́ τάξης των Π.ΕΠΑ.Λ. σχ. έτους 2023-2024, εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας.

Σχόλια (2)

Ε.Κ. ή Π.ΕΠΑ.Λ.΄
|

Συμφωνώ. Γιατί δεν ξεκαθαρίζει η εγκύκλιος που γίνονται τα μαθήματα;οι ώρες υπολογίζονται στο εργαστηριακό κέντρο ή στο π.επα.λ.; Η δημιουργική ασάφεια δεν βοηθά. Ενώ αναφέρεται το (Ε) μέσα στις οδηγίες αναφέρεται παντού το Π.ΕΠΑ.Λ.

Ερώτημα
|

Οι οδηγίες δεν απαντούν σε κάτι βασικό. Που πραγματοποιούνται τα μαθήματα; Στο ΠΕΠΑΛ ή σε εργαστήριο; Στο ΦΕΚ τα μαθήματα χαρακτηρίζονται εργαστηριακά (Ε).
Ένα απο τα πρώτα link δεν λειτουργεί.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ