Εγκύκλιος: Σχολικός Αθλητισμός και Συμπερίληψη - Φεστιβάλ Παραολυμπιακών Αθλημάτων 2023

28/09/2023

Άκουσε το άρθρο

Η Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής, σε συνεργασία με την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή, με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, καλεί όλες τις σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας (Δ ́,Ε ́, ΣΤ ́ τάξεις) και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας να συμμετάσχουν στο Παραολυμπιακό Φεστιβάλ «Par-OLYMPIA Festival, Αθλητισμός και Συμπερίληψη – Inclusion in Sports» που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 9:30-13:00, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Par-OLYMPIA Sport Event.

  • Πατήστε εδώ για να ανοίξετε τη σχετική  εγκύκλιο της υφ. Παιδείας Δ. Μιχαηλίδου

Σχόλια (2)

NN
|

@Ετεοκρής, 28 Σεπ 2023 10:03
«Τι να τις κάνεις τις δεξιότητες, τα ρομποτικά, τα αγγλικά στο νηπιαγωγείο... αν το παιδί δεν μπορεί να τρέξει, να πηδήξει ένα χαντάκι, να ανέβει στο δέντρο;»
Και μετά να κυνηγάνε τον διευθυντή που άφησε χαντάκι στην αυλή του σχολείου ή που δεν έβαλε ασπροκόκκινη κορδέλα γύρω από το δένδρο!!!

Ετεοκρής
|

Σωστά όλα αυτά αλλά να ακούσουμε και τις καμπάνες που χτυπούν εδώ και χρόνια. Πρώτοι στην παιδική παχυσαρκία, πρώτος από τους πρώτους ο τόπος μου, θα δούμε κάποια στιγμή με υπευθυνότητα το θέμα του παιδικού αθλητισμού και παιχνιδιού;
Τι να τις κάνεις τις δεξιότητες, τα ρομποτικά, τα αγγλικά στο νηπιαγωγείο... αν το παιδί δεν μπορεί να τρέξει, να πηδήξει ένα χαντάκι, να ανέβει στο δέντρο;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ