Η Δ. Μιχαηλίδου έδωσε αίμα μαζί με τους υπαλλήλους του υπ. Παιδείας

30/10/2023

Άκουσε το άρθρο

Μπαίνοντας σήμερα στο υπουργείο  Παιδείας δεν πήγα κατευθείαν στο γραφείο μου. Στη μεγάλη αίθουσα του ισογείου είχαμε εθελοντική αιμοδοσία για τον Σύλλογο Αιμοδοτών του Υπουργείου μας. Δότρια μυελού των οστών, δότρια οργάνων και τακτική αιμοδότρια εδώ και πολλά χρόνια, , δεν θα γινόταν να μην σταματήσω για να δώσω αίμα.

Δόμνα  Μιχαηλίδου, υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού

Σχόλια (10)

Ο λάθος άνθρωπος, στη λάθος θέση, τη λάθος στιγμή
|

Τόσο γκλάμουρ αιμοδότρια, ίσως δεν ξαναείδε το ΕΣΥ. Αχ κυρία Δόμνα μου, εμείς δίνουμε το αίμα μας ΚΑΘΕ μέρα.... και φοβάμαι να μη χρειαστεί να δώσουμε και κανένα νεφρό μας στο μέλλον.

Έλεν
|

Όπως και να έχει, μια καλή πράξη την έκανε! Η αιμοδοσία είναι μια ευγενική και ουσιαστική κίνηση που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος για να σώσει μια ζωή. Την ίδια σπουδαιότητα έχει και το να γίνει κάποιος εθελοντής δότης μυελού των οστών . Υπαρχει παραπληροφόρηση όμως γύρω απο το θέμα αυτό και αρκετοί διστάζουν .

Γεωργία
|

Νόμιζα ότι ήταν σε ξαπλώστρα παραλίας....

ΣΩΤΟΣ
|

Το σωστό θα ήταν να μην το διαφημίζει. Αίμα δινει ανθρωπιστικό έργο δεν χρειάζεται προβολή

Ετεοκρής
|

Μην της πάρετε πολύ.

Παραέγινε με την αυτοπροβολή
|

Στον χώρο της Παιδείας εισέρχεται κανείς στο υπουργείο για να φωτίσει και όχι για να φωτιστεί. Εσείς μας σκοτίσατε με τις προβολές σας. Τι είναι το esos δωρεάν φωτορομάντζο?
Υπάρχει και η παροιμία "κάνε το καλό και ρίχτο στο γιαλό".

αιμοδοτική άδεια -σταυροπόδι
|

πήρε άδεια; αν έιχε σοβαρή ενημέρωση στο σχολείο της , όχι σταυροπόδι , όταν δίνεις αίμα. αλλά οπως οργανώνουν τα εργαστήρια δεξιοτητων , κανείς δεν μαθαίνει τίποτα για τη ζωή στο σχολείο. περαστικά της

Ετεοκρής
|

Μπράβο στην Υπουργό.
Κι εγώ έδινα αλλά τώρα γέρασα και δεν με θέλουνε. Με έδιωξαν μια φορά.
- Βρε, παιδιά, είναι καλό.
- ...

Αριστη
|

Σε όλα.. Πρέπει να μείνει για πάντα στη θεση, μας αξίζει.

ΓΙΩΡΓΟΣ
|

Ένα μεγάλο μπράβο στην Αιμοδοσία του Γ.Ν.Νικαιας που αν και τραγικά υποστελεχωμένη σε προσωπικό (σημείο των καιρών μας) τρέχει καθημερινά σαν Λεγεωνάριος Μονομάχος να συλλέξει αίμα με ζήλο και αυταπάρνηση!
Εύγε!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ