Εκδικάστηκε η αγωγή του υπ. Παιδείας κατά ΟΛΜΕ για την για απεργία αποχή από μέντορες και συντονιστές

Η απόφαση οποία αναμένεται να εκδοθεί μέχρι το βράδυ θα δημοσιευθεί άμεσα στο esos.

01/11/2023

Άκουσε το άρθρο

Εκδικάστηκε σήμερα το μεσημέρι η κατεπείγουσα αγωγή ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, η  οποία  κατατέθηκε στις 10 το πρωί από το υπουργείο Παιδείας κατά της   Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ), ζητώντας να αναγνωριστεί  ως παράνομη και καταχρηστική η  κηρυχθείσα από τη Γενική Συνέλευση των προέδρων ΕΛΜΕ απεργία αποχή από μέντορες και συντονιστές ( σ.σ στο ΔΣ της ΟΛΜΕ η ΔΑΚΕ και η ΠΕΚ ψήψισαν λευκό για την απεργία και αποχή και οι υπόλοιπες παρατάξεις υπέρ).

Η απόφαση οποία αναμένεται να εκδοθεί μέχρι το βράδυ θα δημοσιευθεί άμεσα στο esos.

Ειδικότερα με την αγωγή το υπουργείο Παιδείας ζητά:

Σχόλια (6)

Εύα
|

Πήρανε 41%!!!!Καλά κάνουν και οι πλειοψηφία των καθηγητών δεν τους ψήφισε;
Γιατί διαμαρτύρεστε τώρα;;;

ΠΙΣΩ ΑΠΌ....
|

μεγαλοπρεπείς τίτλους... Μέντορες, Συντονιστές, Σύμβουλοι κ.λ.π. κρύβεται μια δημόσια παιδεία που υποτιμά τις αξίες και το ήθος της ελληνικής γλώσσας και του ελληνικού πολιτισμού.
Που φορτώνει όλα τα βάρη στους φτωχούς δασκάλους οι οποίοι καλούνται τώρα να λογοδοτήσουν για τις ποικίλες ανεπάρκειες του εκπαιδευτικού συστήματος αλλά και να αξιολογηθούν από υπαλλήλους , εκλεκτούς των ποικιλόχρωμων κομμάτων ,οι οποίοι(υπάλληλοι) σπεύδουν δυστυχώς να εφαρμόσουν τις πλέον αυταρχικές πολιτικές.

Αυτό! ...@πω πω ταχύτητα
|

Να κάνει χρήση ο υπουργός μιας τεχνητής νοημοσύνης, που να χειρίζεται τα θέματα : Αποσπάσεις, βελτιώσεις, τοποθετήσεις, μεταθέσεις, ...
Έτσι για να δω κάτι που θέλω. Αυτά ως αρχή.

Μανώλης
|

Εμπρός στο δρόμο της Κεραμεως. Καταστολή και άγιος ο Θεός. Δεν πρόκειται λοιπόν για επιλογή μιας υπουργού αλλά για κυβερνητική απόφαση.

Μπράβο κράτος!
|

εδώ χρεοκόπησε μια χώρα σε μια μέρα, κατέρρευσε χρηματιστήριο και έγινε πλιάτσικο, πιάστηκαν μίζες σε προμήθειες των ενόπλων δυνάμεων , κουρεύτηκαν ομόλογα που ήταν μόχθος ζωής πολιτών και χάθηκαν χρήματα από ασφαλιστικά ταμεία που είχαν πληρώσει κάποιοι για να πα΄ρουν μια αξιοπρεπή σύνταξη, οι δημόσιες επιχειρήσεις άλλαξαν χέρια σε μια νύχτα και δεν έγινε τίποτα κατεπείγον αν ερευνηθεί τι έγινε!!!
Αλλά οι μέντορες και συντονιστές θα οδηγήσουν στην καταστροφή της Ελλάδας και γι αυτό πρέπει να εκδικαστούν με κατεπείγουσα διαδικασία!
Μπράβο!! αυτό θα πει κράτος!

πώ πώ ταχύτητα
|

όταν με τράκαραν και πήγα σε δίκη με την ασφαλιστική αυτού που με χτύπησε, έκαναν 8 χρόνια!!!!! να μου βγάλει απόφαση το δικαστήριο και να πάρω τα χρήματα επισκευής του αυτοκινήτου!
Εδώ το πρωϊ κάνουν αίτηση και το απόγευμα έχει εκδοθεί απόφαση!!!!
Μήπως να στέλνουμε τις δικογραφίες μας στο Υπουργείο Παιδείας να τις προωθεί γρήγορα;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ