ΟΛΜΕ: Πανελλαδική ημέρα δράσης υπέρ του Παλαιστινιακού λαού

03/11/2023

Άκουσε το άρθρο

Η συνεχιζόμενη παράνομη κατοχή των παλαιστινιακών εδαφών εδώ και τόσες δεκαετίες από το Ισραήλ, η διαρκής εξόντωση αμάχων και παιδιών, οι καταδικαστέοι, απαράδεκτοι εποικισμοί και οι καθημερινοί εξευτελισμοί που υφίσταται ο λαός της Παλαιστίνης συνιστούν ένα διαχρονικό έγκλημα που συνεχίζεται.

Καλούμε όλους και όλες τους/τις εκπαιδευτικούς να συμμετέχουν σε όλες τις δράσεις και κινητοποιήσεις που γίνονται σε ένδειξη αλληλεγγύης στον επί δεκαετίες δοκιμαζόμενο λαό της Παλαιστίνης.

Κηρύσσουμε την Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023 πανελλαδική ημέρα δράσης  υπέρ του Παλαιστινιακού λαού.

Καλούμε τις ΕΛΜΕ και τους/τις συναδέλφους να διοργανώσουν δράσεις αλληλεγγύης (εκδηλώσεις, κινητοποιήσεις κλπ)  στην Παλαιστίνη σε συνεργασία με μαθητικά συμβούλια και συλλόγους γονέων και κηδεμόνων.

Για το λόγο αυτό κηρύσσουμε 2ωρη διευκολυντική στάση εργασίας την Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 12-2 μ.μ.

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (4)

Η έχουσα άνοια ΟΛΜΕ
|

Όταν ο Ερντογάν μετέτρεψε την Αγία Σοφία σε τζαμί οι κάτοικοι της Γάζας ξεχύθηκαν πανηγυρίζοντας στους δρόμους ,φωταγωγωντας και τα κτίρια.Αν και δεν θα το επέτρεπαν άλλες δυνάμεις υπήρχε σκέψη για ΑΟΖ με την Τουρκία ,κατά την τουρκολυβικη συμφωνία,αγνό ντας την ΑΟΖ Κύπρου Ελλάδος και Αιγύπτου.Ειναι φανατικοί τουρκοφιλοι και οι γιοι του ηγέτη της Χαμάς που ζει πλουσιοπάροχα στο Κατάρ έχουν τουρκικά διαβατήρια.Αυτά η ΟΛΜΕ τα ξεχναει

ΜΑΡΙΑ
|

Δεν έχει καμία δουλειά η ΟΛΜΕ να ασχολείται με αυτά τα ζητήματα ούτε να χαράσσει εξωτερική πολιτική. Πρόκειται περί ενός συνδικαλιστικού οργάνου. Γιατί δεν καταδικάζει την τρομοκρατία, τον φανατισμό και τον αντισημιτισμό; Από που και ως που οι Ελληνες είμαστε συλλήβδην υπέρ των Παλαιστινίων και των δικαιωμάτων τους και συλλήβδην κατά των Εβραίων και των δικών τους δικαιωμάτων;

Aln9
|

Που ήταν ...............όταν ισοπεδώνονταν η μαρτυρική Μαριούπολη;;;;

Πέτρος
|

Πού είναι η καταδίκη της Χαμάς ως τρομοκρατικής οργάνωσης; Πού είναι το αίτημα για απελευθέρωση των ομήρων; Πού είναι η καταδίκη της τρομοκρατικής επίθεσης κατά αμάχων κατά τη διάρκεια ενός πάρτι; Η καταδίκη των εγκλημάτων κατά μωρών παιδιών και ηλικιωμένων; Η καταδίκη των βιασμών; Το αίτημα για ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος είναι σωστό. Στον βωμό αυτόν όμως δεν μπορεί να ξεπλένεται η Χαμάς!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ