Ανακλήθηκαν 27 μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών

28/11/2023

Άκουσε το άρθρο

Απόφαση ανάκλησης   μονιμοποίησης 27 εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, μεταξύ των οποίων και ενός διευθυντή σχολικής μονάδας, υπέγραψε σήμερα ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων κ. Αμπελάς.

Για την εκ νέου μονιμοποίηση των συγκεριμένων εκπαιδευτικών , αναδρομικά από τον χρόνο συμπλήρωσης της διετίας, απαιτείται να προηγηθεί η διαδικασία αξιολόγησης, όπως αυτή προβλέπεται με τις ειδικές διατάξεις για τους/τις εκπαιδευτικούς του κεφαλαίου Γ του ν. 4823/2021 (ΦΕΚ 136/τ.Α΄/03.08.2021).

Αυτοί οι εκπαιδευτικοί διορίστηκαν στις 19/8/2020.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (4)

Μανώλης
|

Και εδώ έχουμε το εξής πρωτοποριακό. Σε εκπαιδευτικούς που διορίζονται το 2020 (άρα σύμφωνα με τη νομοθεσία που ισχύει μέχρι το 2020), να ανακαλείται η μονιμότητα τους για να αξιολογηθούν όπως κρίνει νόμος του 2021!!! Στο Σύνταγμα αναφέρεται ρητά ότι οι νόμοι δεν έχουν αναδρομική ισχύ. Απλά μαθήματα νομικής. Καληνύχτα μας...

Μάλιστα...
|

@pakis29, Ε ...αφού οι υπόλοιποι δεν φτάνουν ούτε το 15% όπως τα έκαναν!!!

Η χαρά των δικαστών!
|

Συγχαρητήρια. Νέα ομάδα προσφυγής ετοιμάζεται...!

pakis
|

"Άριστοι" του 41% έχει άριστα νομοθετήματα

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ