Στ. Κασελάκης για Δ. Μιχαηλίδου: Απουσία επαφής με την πραγματικότητα

17/12/2023

Άκουσε το άρθρο

Τις δηλώσεις της υφυπουργού Παιδείας Δ. Μιχαηλίδου για τις συγχωνεύσεις σχολείων ότι  το περπάτημα των μαθητών  κάνει καλό…  σχολίασε  ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.

Συγκεκριμένα ο Στέφανος Κασσελάκης, είπε τα εξής:

"Ο προϋπολογισμός είναι κάτω από το 3%. Πολύ χαμηλότερα από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, που είναι περίπου 5%. Οι οικογένειες επωμίζονται πάνω από τις μισές δαπάνες εκπαίδευσης στη χώρα. Αλλά η κυβέρνηση τι κάνει; Κλείνει σχολεία. Και ποια είναι απάντηση της κ. Μιχαηλίδου σε αυτό; Ήταν αστείο, μα ήταν λυπηρό, γιατί επηρεάζει τόσες οικογένειες. Λέει ότι «το περπάτημα κάνει καλό στην υγεία». Τέτοια αλαζονεία, τέτοια έλλειψη ενσυναίσθησης, τέτοια απουσία επαφής με την πραγματικότητα".

Σχόλια (6)

Έλεν
|

Κοντοκουρεμένος, ΧΩΡΙΣ ΓΕΝΙΑ-ΜΟΥΣΙΑ κτλ αηδίες ,ωραίο χαμόγελο και γυμνασμένος. Σε εμφάνιση πολύ καλός. Σε όλα τα άλλα όμως…….Θα το δει κάποια στιγμή ότι « δεν τραβάει» και θα αποχωρήσει.

χμμ...
|

@Ιάσωνας.
Το κλεισιμο σχολειων σχολιασε επι της ουσιας.
Δεν ειναι ζητημα παιδειας αυτο;

Ετεοκρής
|

Ανησυχώ! Μετά από τοσεσ μέρες, τωρα το διαπίστωσε; Ήταν ένα λάθος της, είχε πυρετό από τη γρίπη…. Το είπαμε εδώ στο esos πρώτοι εμείς, οι έγκριτοι.
Πάει, πάλιωσε.

Χ.Ψ.
|

Ορθολογισμός σημαίνει ότι στα αστικά κέντρα δεν μπορούν να λειτουργούν τμήματα με 10 μαθητές.
Αναγκαστικά κάποια σχολεία θα κλείσουν.
Για τις αγροτικές και δυσπρόσιτες περιοχές, τα πράγματα είναι διαφορετικά.
Αλλά ας μην βρίσκουμε προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν...
Είναι χυδαία η αντιπολίτευση.

ΚΏΣΤΑΣ
|

Το κλείσιμο σχολείων είναι πραγματικό ζήτημα. Η ντροπιαστική της απάντηση είναι μείζον θέμα γιατί υποδηλώνει της προθέσεις της απέναντι στην παιδεία.

Ιάσωνας
|

Βρήκανε θέμα τώρα. Ας ασχοληθούν με τα πραγματικά ζητήματα της παιδείας και ας αφήσουν σχολιασμούς περί περπατήματος. Αυτό είχε να σχολιάσει; Πραγματικά τώρα!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ