Εξώδικο ΔΟΕ προς υπ. Παιδείας: Ζητά την ανάκληση της εγκυκλίου "Κατσαρού" για τα κείμενα "φασόν" για την αξιολόγηση

18/12/2023

Άκουσε το άρθρο

Εξώδικη δήλωση προς της πολιτική ηγεσία του υπουργείου παιδείας απέστειλε σήμερα το ΔΣ της ΔΟΕ, με την οποία ζητά να προβεί στην ανάκληση της υπ’ αρ. 141491/ΓΔ4/08-12-2023 εγκυκλίου του Γενικού Γραμματέα του υπ. Παδείας Γ. Κατσαρού για  για τα κείμενα "φασόν" για την αξιολόγηση.

Σε αντίθετη περίπτωση προειδοποιεί η ΔΟΕ, "  θα ασκήσουμε τα εκ του νόμου δικαιώματα ημών και των μελών μας, προβαίνοντας σε κάθε νόμιμη ενέργεια".

Σχόλια (3)

Εκπαιδευτικός
|

Η ΔΟΕ έπραξε σωστά από την στιγμή που η αξιολόγηση δεν λαμβάνει άποψη παραμέτρους όπως η ανύπαρκτη υλικοτεχνική υποδομή και η ατομική αξιολόγηση δεν ξεκίνησε με καθολικό χαρακτήρα αλλά αποσπασματικά στοχοποιώντας , νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς κ.α.

Μάλιστα...
|

Έτσι.....όχι σε όλα ....στο τέλος τα κάνουμε όλα και δεν κερδίζουμε ΤΙΠΟΤΑ!!!!

Τι να πει κανεις
|

Και μετά θέλουμε προκοπή όταν ο συνδικαλισμός τέτοιου τύπου λέει όχι στην αξιολόγηση, όχι στις εξετάσεις pisa, όχι στα πρότυπα σχολεία, όχι σε εξετάσεις ,όχι στους μέντορες, όχι στους συμβούλους όχι στην ΕΒΕ, όχι στα μη κρατικά ΑΕΙ , ΟΧΙ σε όλα χωρίς καμία πρόταση.Η πρόταση είναι ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ!Μέχρι τελικής πτώσεως!Και η κοινωνία βοα!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ