Γυμναστής έφυγε σε ηλικία μόλις 55 χρονών

20/12/2023

Ενημερώθηκε: 20/12/2023, 07:55

Άκουσε το άρθρο

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή σε ηλικία μόλις 55 χρονών ο συνάδελφος γυμναστής Γιάννης Βογιατζάκης. Ο Γιάννης υπηρέτησε για χρόνια στο δημοτικό σχολείο Βασιλειών Ηρακλείου Κρήτης και φέτος στα 1ο και 3ο Δημοτικά Αθηνών.

Η απώλειά του σκόρπισε βαθιά θλίψη σε όλους μας, κυρίως στους συναδέλφους στα σχολεία που υπηρετούσε, στους μαθητές του, τόσο στην Αθήνα όσο και στην Κρήτη αλλά και σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα. Ο Γιάννης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός από όλους τους συναδέλφους σε όποιο σχολείο και αν υπηρετούσε, τους μαθητές και τους γονείς. Η αγάπη του για τη δουλειά του και η συναδελφικότητά του εκφράστηκαν από όλους όσους βρέθηκαν τόσα χρόνια δίπλα του.

Ασχολήθηκε επίσης ως προπονητής με το μπάσκετ στην Κρήτη γι’ αυτό και έβγαλε μεταξύ άλλων ανακοίνωση και η Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου Κρήτης.

Η κηδεία του Γιάννη θα γίνει την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου από τον Ιερό Ναό Παναγίτσας Μασταμπά, όπου και θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία στις 2 μ.μ.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή μας στη σύζυγό του και συνάδελφό μας Χρυσούλα και στα παιδιά του.

Καλό ταξίδι, Γιάννη!

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας «ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ»

 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ