Με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας συναντήθηκε ο Κ. Πιερρακάκης

21/12/2023

Άκουσε το άρθρο

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου δέχθηκε  σήμερα στο γραφεί της τον υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Κυριάκο Πιερρακάκη, ο οποίος την ενημέρωσε για θέματα της αρμοδιότητάς του και ειδικότερα για το νομοσχέδιο που αφορά την Ανώτατη Εκπαίδευση.

Αμέσως μετά τη συνάντηση ο υπουργός Παιδείας δήλωσε: "Είχα την τιμή να ενημερώσω την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις επόμενες πρωτοβουλίες του υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα πλαίσιο που θα διασφαλίζει για κάθε μαθητή και φοιτητή την πρόσβαση στη γνώση και τη δυνατότητα να αναπτύξουν την προσωπικότητα και τις δεξιότητές τους".

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ