Μαθητές μοίρασαν δεκάδες μερίδες φαγητού

24/12/2023

Άκουσε το άρθρο

Οι μαθητές του 5ου και 1ου ΓΕΛ Αχαρνών καθώς και του 3ου ΕΠΑΛ Αχαρνών , πήραν την πρωτοβουλία σήμερα. Κυριακή 24/12/2023, παραμονή Χριστουγέννων, σηκώθηκαν νωρίς οι ίδιοι μαγείρεψαν κατέβηκαν στο κέντρο της Αθήνας  και μοίρασαν δεκάδες μερίδες φαγητού χωρίς την βοήθεια κανενός σε αστέγους, απόρους, και σε κάθε άνθρωπο που είχε την ανάγκη μιας αγκαλιάς και ενός πιάτου φαγητού αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάμε όλοι μας.

Σχόλια (2)

ΔΑΣΚΑΛΑ
|

Τα παιδια καλα εκαναν.
Ομως τα προβληματα αυτα δεν λυνονται ετσι. Στον πεινασμενο δινεις καλαμι και τον μαθαινεις να ψαρευει, ετσι αποκτα δεξιοτητα και μπορει να ζησει.
Οι αστεγοι θα πρεπει να υποχρεωθουν να μεινουν σε εγκαταστασεις της πολιτειας ή της εκκλησιας και να ενσωματωθουν υποχρεωτικα στην εργασια και στα σχολεια .
Ετσι θα λυθει το κοινωνικο αυτο προβλημα , που ειναι αισθητικα και υγειονομικα απαραδεκτο.
Δομες υπαρχουν, εθελοντες υπαρχουν. ανεργοι που παιρνουν χρηματα απο το ταμειο ανεργιας υπαρχουν, θα μπορουσαν να προσφερουν τις υπηρεσιες τους, ολα λυνονται ...

ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ
|

Ενα "μπράβο" στους μαθητές που μας θύμισαν ότι υπάρχει και η άλλλη "πλευρά", εκτός από αυτή που μας πληγώνει και πρέπει όλους να μας προβληματίζει. Χρόνια τους πολλά.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ