ΕΘΑΑΕ: Το Παν. Ιωαννίνων δεν υπέβαλε αίτημα έναρξης λειτουργίας των σε αναστολή Τμημάτων του

24/01/2024

Άκουσε το άρθρο

Α. Η ΕΘΑΑΕ με το με αρ. πρωτ. 19557/21-1-2021 διαβίβασε στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων το Πρότυπο Ποιότητας και Υποδείγματος Υποβολής Πρότασης για την Πιστοποίηση νέων Προγραμμάτων Προπτυχιακών Σπουδών που βρίσκονται σε αναστολή 

Β. Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων δεν υπέβαλε σχετικό φάκελο στην ως άνω πρόσκληση με αίτημα έναρξης λειτουργίας των σε αναστολή Τμημάτων του προκειμένου να αξιολογηθούν με τα κριτήρια, όπως είχαν προσδιοριστεί και δημοσιευτεί από την ΕΘΑΑΕ για την ίδρυση νέων ακαδημαϊκών μονάδων.

Τα παραπάνω αναφέρει η Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘΑΑΕ), σε έγγραφο ο οποίο κατέθεσε  στη Βουλή ο υπουργός Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης, ύστερα από σχετική ερώτηση του Βουλευτή Κώστα Χήτα.

Σχόλια (1)

Άννα .Π
|

Με αλλά πρέπει να ασχολείται ο υπουργός. Καταλήψεις υπουργέ τι έχεις να πεις ύστερα από τόσες εβδομάδες στα παιδιά που χάνουν την εξεταστική τους;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ