Κονδύλι 1,9 εκ ευρώ για τη συντήρηση του κτηρίου του υπ. Παιδείας για την ασφάλεια του προσωπικού και των πολιτών

25/01/2024

Άκουσε το άρθρο

Την έγκριση ποσού ύψους 1.900.000, ευρώ προβλέπει απόφαση του υπουργού Παιδείας Κυριάκου Πιερρακάκη για την επισκευή, συντήρηση και υποστήριξη των κτηριακών, των ηλεκτρομηχανολογικών και λοιπών εγκαταστάσεων-υποδομών του κτηρίου του ΥΠΑΙΘΑ, στο Μαρούσι, προκειμένου να παρέχεται απρόσκοπτα και με ασφάλεια η λειτουργία των υπηρεσιών του φορέα τόσο για το διοικητικό προσωπικό όσο και για τους πολίτες.

Οι εργασίες αφορούν το κτλήριο του ΥΠΑΙΘΑ επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου 37 στο Μαρούσι όπου στεγάζονται οι διοικητικές υπηρεσίες του φορέα, συμπεριλαμβανομένου του χώρου πρασίνου και του περιβάλλοντα χώρου εν γένει, ώστε να εξασφαλίζονται οι όροι για την εύρυθμη λειτουργία του κτηρίου.

Σχόλια (4)

Φορολοταρίες
|

Μήπως θα ήταν καλύτερα τα χρήματα που δίνονται σε φορολοταρίες μηνιαίως να δινόταν να φτιάξουν και να εξοπλίσουν σχολεία καθώς να δώσουν αυξήσεις στους εκπαιδευτικούς; Συμπέρασμα: Λεφτά υπάρχουν και τα δίνουν όπου θέλουν!

Νίκος
|

Φυσικά και να συντηρηθεί, όπως να συντηρηθούν και τα σχολεία, πανεπιστήμια κλπ

Σε ενοικιαζόμενο κτίριο επισκευές από ενοικιαστή;
|

Αυτό είναι που λένε "με τα λεφτά των άλλων" επισκευάζει ο ενοικιαστής το κτίριο του ιδιοκτήτη με 2 εκατομμυριάκια συν το ενοίκιο. Αυτό θα πει διαχείριση δημοσίου χρήματος ή κάτι άλλο μήπως;
*Άλλος, συνήθως είναι οι φορολογούμενοι, κρατικά, δημόσια και ευρωπαϊκά κονδύλια.

ΓΙΑΝΝΗΣ Ν
|

Αν ένα καινούριο σχετικά κτήριο έχει τέτοια αν΄΄αγκη για χρηματοδότηση, αναλογιστείτε τα σχολεία που τα περισσότερα είναι των μέσων του 20ου αιώνα. Για εκεί λεφτά φυσικά δεν υπάρχουν.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ