Live/ Βουλή: Συζήτηση επί του πολυνομοσχεδίου 205 άρθρων του υπ. Παιδείας

Η διαδικασία των τετραήμερων εργασιών στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων θα ολοκληρωθεί σήμερα με την β' ανάγνωση επί των άρθρων του πολυνομοσχεδίου

04/03/2024

Ενημερώθηκε: 04/03/2024, 16:47

Άκουσε το άρθρο

Συνεχίζεται για τέταρτη  ημέρα , σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου,  στις 12 το μεσημέρι, στη  Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, η   επεξεργασία και εξέταση  του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας  «Ενίσχυση του Δημόσιου Πανεπιστημίου – Πλαίσιο λειτουργίας μη κερδοσκοπικών παραρτημάτων ξένων πανεπιστημίων», στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής.

Το esos  συνδέθηκε διαδικτυακά με τη Βουλή για να παρακολουθήσετε ζωντανά τη συζήτηση.

Η διαδικασία των τετραήμερων εργασιών στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων   θα ολοκληρωθεί σήμερα  με την β' ανάγνωση επί των άρθρων του πολυνομοσχεδίου.

Στην Ολομέλεια της Βουλής, όπου θα μιλήσει και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης,η συζήτηση  θα ξεκινήσει την Τετάρτη  6 Μαρτίου, στις 10 το πρωί  και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή το μεσημέρι, με την ψήφιση του Πολυνομοσχεδίου.

Δεκτό επί της αρχής το πολυνομοσχέδιο

Δεκτό επί της αρχής , κατά πλειοψηφία, έγινε το πολυνομοσχέδιο , την περασμένη  Παρασκευή  στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής  .

Υπέρ ψήφισε η ΝΔ, με επιφύλαξη η Ελληνική Λύση και η Πλεύση Ελευθερία και κατά τα υπόλοιπα κόματα της αντιπολίτευσης.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ