Εξώδικο στον ΕΟΠΠΕΠ απέστειλε η ΟΙΕΛΕ για τα Φροντιστήρια Δημοτικού του ομίλου «Πουκαμισά»

07/09/2018

Ενημερώθηκε: 07/09/2018, 16:52

Άκουσε το άρθρο

Εξώδικο προς τον ΕΟΠΠΕΠ, απέστειλε σήμερα η ΟΙΕΛΕ  ζητώντας «το άμεσο κλείσιμο όλων των Φροντιστηρίων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και των Κέντρων Ξένων Γλωσσών που διατηρούν στη δύναμή τους», χαρακτηρίζοντας   παράνομα τα  φροντιστήρια δημοτικού-Κέντρα Μελέτης.

Σχετικά με τη χθεσινή ανακοίνωση του Ομίλου "Πουκαμισάς" που προειδοποιεί ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη  κατά  της Ομοσπονδίας για “ηθική και οικονομική βλάβη”, η ΟΙΕΛΕ απαντά:

Α. Οι απειλές του Ομίλου Πουκαμισά προς την ΟΙΕΛΕ για δικαστική δίωξη, είναι μια ακόμη απόδειξη του ότι ζούμε στη χώρα όπου θάλλει η φαιδρά πορτοκαλέα. Ένας Όμιλος που ανερυθρίαστα διαφημίζει πως διαθέτει στο «στόλο» του 56 παράνομα φροντιστήρια δημοτικού (τα φροντιστήρια δημοτικού απαγορεύονται ρητά βάσει του άρθρου 56 του Ν. 682/77), απειλεί μια συνδικαλιστική οργάνωση που «τόλμησε» να ζητήσει από την πολιτεία την τήρηση της νομιμότητας και τη διαφύλαξη του δημόσιου συμφέροντος. «Φωνάζει ο κλέφτης …»!

Β. Δεν χωρεί αμφιβολία πως βασικός στόχος των απειλών είναι η φίμωση της συνδικαλιστικής ελευθερίας. Οι απειλές του Ομίλου Πουκαμισά είναι επιπλέον απόδειξη του ότι ένα τμήμα του επιχειρηματικού κόσμου της χώρας θεωρεί απολύτως φυσιολογικό να λειτουργεί εκτός νόμων, θεωρώντας πως οι εκπρόσωποί του θα παραμείνουν στο απυρόβλητο. Η ΟΙΕΛΕ με ιδιαίτερη χαρά αναμένει την όποια νομική ενέργεια του Ομίλου εναντίον της, καθώς ήρθε η ώρα η δικαιοσύνη να βάλει φραγμό στην ασυδοσία των ισχυρών.

Σχόλια (1)

Jony
|

Ερωτηση: Εχει καταργηθει ο νομος που απαγορευει στα φροντιστηρια να ανοιγουν παραρτηματα;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ