Άδεια εισόδου εκπροσώπων της Ομοσπονδίας Τσίρλιντινγκ στα σχολεία

28/08/2020

Ενημερώθηκε: 29/08/2020, 08:17

Άκουσε το άρθρο

Το υπουργείο Παιδείας, στο πλαίσιο διάδοσης του αθλητικού πνεύματος και της ενασχόλησης των νέων παιδιών με τον αθλητισμό, εγκρίνει την άδεια εισόδου σε σχολικές μονάδες της Π/Θμιας και της Δ/θμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2020-2021 στους προτεινόμενους εκπροσώπους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τσίρλιντινγκ – Αθλητικού Ομαδικού Χορού (Ε.Ο.Τ.-Α.Ο.Χ.).

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (5)

Μαρία
|

Σχολεία χωρίς ντουλαπάκια , ντους κ αποδυτήρια, το 2020.
Νησιωτική χώρα, όπου η κολύμβηση έπρεπε να είναι υποχρεωτική.
Με ανοιχτά πάρκα άθλησης παντού.
Με διατροφολόγο στα σχολεία κ γεύματα ελεγχόμενα.
Πράγματα που βρίσκεις στις βαλκανικές χώρες εδώ κ δεκαετίες.

Τι του λείπει; cheerleading με μαργαριτάρι....

Χαρά
|

Στα χρόνια τα δικά μας δηλαδή πολλές δεκαετίες πριν οι γυμναστές μας μάθαιναν παραδοσιακούς χορούς σε αγόρια κορίτσια συνήθως σε χορούς κυκλοτικους έτσι και γυμναζομασταν και γνωρίζαμε την παράδοση μας και προαγοταν η συνεργασία η ισότητα το ομαδικό πνεύμα σήμερα δυστυχώς η παιδεία κάνει ότι μπορεί για να απομακρυνθούν οι μαθητές από τις ρίζες τους από τα δικά τους πράγματα και προάγει ξενόφερτα αμερικανικά εκτός της ελληνικής κουλτούρας βέβαια αν το συνδιασουμε με την λατρεία της υπουργού για τα κολέγια και την εδραίωση τους στον ελλαδικό χώρο τότε όλα εξηγούνται.

Δον Κιχώτης
|

Τα αγόρια τι θα κάνουν την ώρα του «τσίρλιντινγκ»;

@esos
|

Μα καθόλου δεν μας λυπάστε...? Θέλω πλήρες ρεπορτάζ. Να στείλετε τη Λία με μάσκα και παγουρίνο, να κάνει σχετικές ερωτήσεις στην Υπουργό....

Δον Κιχώτης
|

Άλλες παρεμβάσεις χρειάζονται επειγόντως, όταν έχουμε τα πιο παχύσαρκα παιδιά στην Ευρώπη...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ