Βουλή/Live: Η Ν. Κεραμέως απαντά στις καταγγελίες για απολύσεις στα Ιδιωτικά Σχολεία

Θα συζητηθούν τρεις επίκαιρες ερωτήσεις για την παιδεία

18/09/2020

Ενημερώθηκε: 18/09/2020, 10:28

Άκουσε το άρθρο

Τρεις επίκαιρες ερωτήσεις έχουν προγραμματιστεί να συζητηθούν σήμερα Παρασκευή, στις 9:00 το πρωί ,στην Ολομέλεια της Βουλής, μεταξύ των οποίων και οι καταγγελίες για απολύσεις στα Ιδιωτικά Σχολεία.

Το esos  συνδέθηκε  με τη Βουλή για να παρακολουθήσετε ζωντανά τη συζήτηση.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΒΕΛΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ

Ειδικότερα πρόκειται για τις  επίκαιρες ερωτήσεις:

1. Του Βουλευτή  του ΜέΡΑ25  Κρίτωνα Αρσένη , με θέμα: «Μπαράζ απολύσεων στα ιδιωτικά σχολεία μετά την ψήφιση του νέου νόμου για τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ  ΕΡΩΤΗΣΗ

2. Του Βουλευτή   του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς   Βασίλειου Κόκκαλη, με θέμα: «Αναστολή λειτουργίας Γαλακτοκομικής Σχολής Ελασσόνας».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ  ΕΡΩΤΗΣΗ

3. Του Βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής   Ιλχάν Αχμέτ, με θέμα: «Άδικος αποκλεισμός πτυχίου από την προκήρυξη 1ΓΕ/2019 του ΑΣΕΠ».

 

Σχόλια (2)

Μαρία Φ.
|

Μπορεί να μας ενημερώσει η κα Υπουργός για αυτή την πολυπόθητη εγκύκλιο εγγραφών στα ΑΕΙ; Εδώ και μια εβδομάδα ακούμε ότι είναι στο "τελικό στάδιο" και πως θα εκδοθεί σε λίγες ημέρες

Άλλη μια ερώτηση για την κα. Υπουργό
|

Μπορεί να μας πεί η κα. Υπουργός κατά πόσον στην χώρα μας επιτρέπεται ο ιδεολογικός προσηλυτισμός σε μαθητικό πληθυσμό, ο οποίος θα γίνει την Κυριακή 27/9 στις 18:00 στην ΑΣΟΕΕ με προτάγματα όπως "μαθητικοί αγώνες καμμένα μπατσικά", σύμφωνα με ανακοίνωση στην γνωστή σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου; Ο κ. Πρύτανης της ΑΣΟΕΕ έχει γνώση και θα δώσει άδεια για την χρήση του χώρου;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ