Διαγράφηκε από ομιλητής ο Χρ. Βερναρδάκη για το νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ

14/07/2022

Ενημερώθηκε: 14/07/2022, 16:00

Άκουσε το άρθρο

Διαγράφηκε τελικά από τον κατάλογο ομιλητών Βουλευτών επί του νομοσχεδίου για τα ΑΕΙ , ο πρώην υπουργός  , επί Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Χρ. Βερναρδάκης.   

Ο προεδρεύων της Βουλής Ν. Κακλαμάνης  ανακοίνωσε ότι κατόπιν συνεννόησης με την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ο  Χρ. Βερναρδάκη δεν θα μιλήσει επί του νομοσχεδίου για τα ΑΕΙ.

Ο πρώην υπουργός είχε εγγραφεί στον σημερινό κατάλογο των ομιλητών Βουλευτών.

Η ομιλία του Χρ. Βερναρδάκη είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον μετά το βίντεο που δημοσιοποίησε με το οποίο  συγκρίνει την υπουργό Παιδείας Ν. Κεραμέως με την προφυλακισμένη ύποπτη Πισπιρίγκου, 

Σχόλια (12)

Δημήτρης
|

Δεν είμαι φανατικός ούτε τυφλός οπαδός κανενός. Η κ. Κεραμέως κάνει πολλά λάθη και είναι μάλλον άσχετη με τα της παιδείας. Όμως ο κ. Βερναρδάκης της έδωσε σωσίβιο με αυτά που είπε. Να σημειώσω ότι όντας υπουργός ο ίδιος επί ΣΥΡΙΖΑ πολλές φορές έκανε προκλητικές δηλώσεις, με εμπάθεια και φανατισμό που δεν συνάδουν με την ιδιότητά του (αν δεν κάνω λάθος είναι καθηγητής σε κάποιο πανεπιστήμιο).

Βάσης
|

Διαγράφηκε από ομιλητής η από το κόμμα;

Λογική και παραλογισμός
|

Καλά, μη τρελαθουμε κι όλας. Η κυβέρνηση κινείται στα όρια της νομιμότητας και εκφράζει συνεχώς ακραίες απόψεις. Δυστυχώς όμως, δεν ανέχεται ποτέ κριτική, όπως όλοι οι ακραίοι δεξιοί ανά τον κόσμο

Κώστας
|

Άκομψο αλλά απόλυτα ακριβές!

Ρίτα
|

Και το "Πισπιρίγκου" λάθος και το "Μήδεια" ακόμη χειρότερο. Χάριν εντυπωσιασμού να υποθέσω;

Πιτσιφλής
|

Δεν θα θυμίσω το γνωστό σχόλιο του Μενάνδρου... αλλά κάτι πιο οδυνηρό δυστυχώς. Είπε ο Λουντέμης:
Το ίδιο λάθος δεν γίνεται δύο φορές.
Τη δεύτερη φορά δεν είναι λάθος, είναι επιλογή.

Είναι αδιανόητο
|

Πώς γίνεται άνθρωπος μορφωμένος με υπεύθυνη θέση, όχι απλά να ξεστομίζει εν τη ρύμη του λόγου του ή πάνω στο θυμό του γιατί προκλήθηκε τέτοιους αδιανόητους παραλληλισμούς , αλλά να γράφει κατόπιν "σκέψεως", πράγματα που δεν γράφονται; Έχουμε "ξεφύγει" τελείως;

Διαγραφή απο το ΣΥΡΙΖΑ
|

Έπρεπε να γίνει και όχι μόνο από τον κατάλογο των ομιλητών απαράδεκτος από οποια άποψη κι αν το κοιτάξει κανείς δεν θέλουμε τέτοιους εκφραστές στην Βουλή. Ντροπή!!

Πω πω Λάκης
|

Πράγματι ήταν λάθος η σύγκριση. Η κα Πισπιρίγκου είναι αθώα (σύμφωνα με το τεκμήριο της αθωότητας) μέχρι να αποφανθεί η δικαιοσύνη. Για την κα Κεραμέως (επίσημα) θα αποφανθεί η κάλπη.

παυλος
|

απαράδεκτος

Πιτσιφλής
|

Και το ''Μήδεια'' λάθος είναι και το κυριότερο: ακυρώνει τη συγγνώμη...
Κακιά, άπονη, σκληρόκαρδη και όλα τα συνώνυμα είναι αρκετά.

Ευτυχώς
|

Τα είπε όλα προχτές !

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ