Υπ. Παιδείας: Μέχρι 10 Σεπτεμβρίου θα σφραγίζονται έγγραφα με την παλαιά σφραγίδα

Το έγγραφο του υπουργού Παιδείας

13/07/2023

Άκουσε το άρθρο

Κατόπιν ερωτημάτων που αφορούν στον τρόπο έκδοσης πάσης φύσεως εγγράφων που εκδίδονται από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και τους εποπτευόμενους φορείς του, σας γνωρίζουμε ότι τα ως άνω έγγραφα δύναται να σφραγίζονται με την παλαιά σφραγίδα μέχρι και τη 10η Σεπτεμβρίου του 2023.

Τα παραπάνω προβλέπει έγγραφο του υπουργού Παιδείας Κ. Πιερρακάκη.

  • Πατήστε εδώ για να ανοίξετε το έγγραφο του υπουργού Παιδείας

Σχόλια (3)

Ποιά ήταν η πρώτη σας ενέργεια σαν Υπουργός
|

- άλλαξα τίτλο στο Υπουργείο και σφραγίδα φυσικά!!
- Μπράβο κε Υπουργέ. Τεράστιο έργο που χρειαζόταν δεκαετίες τώρα!

με ξένα κόλλυβα
|

Μιλάμε για τραγέλαφο. Κάθε κυβέρνηση και κάθε υπουργός αλλάζει τις επωνυμίες των υπουργείων σαν τα πουκάμισα, μόνο και μόνο για να κάνουν το κομμάτι τους εις βάρος του δημόσιου ταμείου. Το κόστος και οι εργατοώρες μόνο για τις αλλαγές σφραγίδων, λογοτύπων, ταμπελών, εντύπων κλπ. τους είναι αδιάφορο. Όπως βεβαίως και ότι οι ιστοσελίδες αναγκαστικά παραμένουν οι ίδιες στις παλιές επωνυμίες. Μπάχαλο!

Νέο όνομα του υπουργείου σημαίνει βελτίωση της Παιδείας
|

Αν κάτι περίμενα από έναν υπουργό με το προφίλ του Πιερρακάκη είναι να αντιληφθεί πόσο ανούσια είναι η αλλαγή του ονόματος του υπουργείου (για μια ακόμη φορά), και να αποφύγουμε επιτέλους να ξοδεύουμε άσκοπα χιλιάδες εργατοώρες σε αχρείαστες γραφειοκρατικές διαδικασίες που αυτή συνεπάγεται. Έξτρα το οικονομικό κόστος για την προμήθεια νέων σφραγίδων για το σφράγισμα των εγγράφων (ναι, αυτών που πλέον εκδίδονται και θα μπορούσαν να ταυτοποιηθούν ηλεκτρονικά, αλλά η παραδοσιακή σφραγίδα έχει άλλη χάρη).

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ