Στα γραφεία της ΠΔΕ Κρήτης ο υπουργός Παιδείας

20/10/2023

Άκουσε το άρθρο

Σήμερα, Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023, ο υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, κ. Κυριάκος Πιερρακάκης συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Π/θμιας, Δ/θμιας Εκπ/σης και Ειδικής Αγωγής κ. Ιωάννη Κατσαρό και τον Πρόεδρο του ΙΕΠκ. Σπύρο Δουκάκη, επισκέφθηκε το Πρότυπο Γυμνάσιο και Πρότυπο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου όπου τους υποδέχτηκε ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης, κ. Εμμανουήλ Καρτσωνάκης. Παρόντες ήταν ο υφυπουργός Ανάπτυξης και βουλευτής Ηρακλείου, κ. Μάξιμος Σενετάκης, ο Πρόεδρος της ΠΕΠΠΣ Κρήτης, κ. Σπύρος Αναστασιάδης, ο Δ/ντής Δ/θμιας Εκπ/σης Ηρακλείου, κ. Αντώνης Φουντουλάκης καθώς και Σύμβουλοι Εκπαίδευσης. Ο Υπουργός συνομίλησε με τους Δ/ντες των Πρότυπων Σχολείων, τους εκπαιδευτικούς, το 15μελές Μαθητικό Συμβούλιο και με μαθητές του Πρότυπου Γ/σιου και Πρότυπου ΓΕ.Λ. για διάφορα θέματα που ενδιαφέρουν την εκπαιδευτική κοινότητα. Απάντησε σε ερωτήματα μαθητών/τριών και τους ενημέρωσε για τις πρωτοβουλίες του Υπουργείου που έχουν προγραμματισθεί για το επόμενο διάστημα. Επίσης, ο Υπουργός επισκέφθηκε σχολική αίθουσα όπου παρακολούθησε μάθημα με χρήση πρόσφατα τοποθετημένου Διαδραστικού Πίνακα.

Στη συνέχεια, ουπουργός επισκέφτηκε τα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κρήτης, όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης, κ. Εμμανουήλ Καρτσωνάκη και τους προϊσταμένους των τμημάτων της ΠΔΕ. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε παρουσίαση των δραστηριοτήτων της ΠΔΕ και κατατέθηκαν προτάσεις για διάφορα θέματα.

Σχόλια (4)

Παρατηρητής
|

Με τους Συμβούλους Εκπαίδευσης γιατί δεν συναντήθηκε;

Σηφης
|

Για τα κενά στα σχολεία της Κρήτης έγινε κουβέντα; ή ενόψει κρίσεων δεν θέσαμε καυτά ερωτήματα...

Ποπη
|

Με την ΕΛΜΕ συναντήθηκε;;;μπα!!! Δεν ήθελε αντίλογο προφανως!!! Εκεί η ΕΛΜΕ τους είναι δυναμική αγωνιστική μ ενα προεδρειο μαχητικό που να τα βάλει μαζί τους ο υπουργός θα τον έφερναν σε δυσκολη θεση!!!! Και γιατί πηγε στα προτυπα;;;τ άριστα δηλαδή επέλεξε απ ολα τα σχολεία ας πηγαινε και σε κανένα επαρχιακό να δει τις συνθήκες αλλά είπαμε μη βρεθεί σε δύσκολη θέση!!! Στο Αρκαλοχωρι ας πουμε στο σεισμοπληκτο στα κοντέινερ μα τι λέμε τώρα στο προτυπο στους άριστους ο άριστος!!!!

ε, με τις αυξήσεις στα στελέχη
|

κάτι θα τον κέρασαν , τι τι τι τι τι τι ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ