Φοιτητικό Στεγαστικό Επίδομα: Άνοιξε εκ νέου, από σήμερα 24/10 το σύστημα για υποβολή αιτήσεων

Αφορά το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023

24/10/2023

Άκουσε το άρθρο

Την υποβολή αιτημάτων για το στεγαστικό επίδομα ακαδημαϊκού έτους 2022-2023, θα επιτρέπει, εκ νέου, από σήμερα Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023 έως και την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023 το σύστημα για τους ενδιαφερόμενους-δικαιούχους που δεν υπέβαλλαν αίτηση εντός της προηγούμενης προθεσμίας (27/9-03/10).

Όπως διευκρινίζεται από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, οι ενδιαφερόμενοι-δικαιούχοι θα πρέπει να επισκέπτονται την ειδική εφαρμογή στεγαστικού επιδόματος https://stegastiko.minedu.gov.gr, προκειμένου να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους.

Για την είσοδό τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή, οι αιτούντες θα χρησιμοποιήσουν το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password) που τους χορηγήθηκε από την Α.Α.Δ.Ε. για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του TAXISnet.

Περισσότερες πληροφορίες δίδονται στη σχετική εγκύκλιο  που αφορά στη χορήγηση του στεγαστικού επιδόματος για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023.

Σχόλια (6)

Γιάννησ
|

Δώστε επιτέλους τα χρήματα

Κωνσταντινια
|

Τα έξοδα των φοιτητών τρέχουν και επίδομα δεν βλέπουμε...

kosto67
|

Στεγαστικό επίδομα και στεγαστικό επίδομα δεν βλέπουμε ............Πότε ,τέλος πάντων θα καταβληθεί;;;;;;

Σωτήρης.
|

Ας αρχίσουν οι πληρωμές καθώς και οι αξιολογήσεις σε περιπτώσεις που δεν αξιολογήθηκαν ακόμα άμεσα γιατί τελειώνει η χρονιά και τα έξοδα τρέχουν. Σωστά βέβαια άνοιξε η πλατφόρμα για τυχόν αιτήσεις που δεν έγιναν αλλά να θυμίσω ότι πέρυσι για το έτος 2021-2022 και μετά τις αλλαγές που έγιναν στο στεγαστικό επίδομα ( αύξηση και συγκατοίκηση ) και ανακοινώθηκε από τον πρωθυπουργό στην ΔΕΘ δεν άνοιξε η πλατφόρμα για διορθώσεις- συμπληρώσεις με συνέπεια αρκετοί από εμάς να μην λάβουμε το επίδομα.

ΠΕΤΡΟΣ
|

Επειδή για να έχεις παιδί στην επαρχία χρειάζεται να εργάζονται και οι δυο σύζυγοι υπάρχουν δυο περιπτώσεις:
α) αν είναι μισθωτοί υπερβαίνουν τα όρια που ορίζουν τα κριτήρια και βγαίνουν εκτός ή
β) είναι ελεύθεροι επαγγελματίες που δηλώνουν κάτω από 10.000,00 € και μπορούν να πάρουν είτε μετεγγραφή είτε το στεγαστικό επίδομα μιας και βρίσκονται εντός ορίων.

Συμπέρασμα οι αδικίες σε βάρος των μισθωτών συνεχίζονται χωρίς προοπτική βελτίωσης.

Χρήστος Παπαστάθης (Φυσικός)
|

Ας ξεκινήσουν επιτέλους να δίνουν το επίδομα και ας αφήσουν τις διαδοχικές παρατάσεις. Από τις 10-7-2023 που κάναμε την αίτηση, περιμένουμε την αξιολόγηση των ακαδημαϊκών κριτηρίων τρείς(3) μήνες !!!!!!!! Έλεος !!!!!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ