ΙΕΚ: Το τρίτο δεκαήμερο του Γενάρη τα αποτελέσματα των εξετάσεων Πιστοποίησης

10/12/2014

Ενημερώθηκε: 10/12/2014, 22:54

Άκουσε το άρθρο

Στόχος μας είναι όλα μαζί τα αποτελέσματα των εξετάσεων Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης αποφοίτων Ι.Ε.Κ., να ανακοινωθούν το τρίτο δεκαήμερο του Γενάρη.

Τη δήλωση αυτή έκανε στο esos ο πρόεδ4ρος του ΕΟΠΠΠ, που διεξήγαγε της εξετάσεις , Γιώργος Τυπάς.

Το μεγαλύτερο αριθμό εξεταζόμενων συγκεντρώνουν οι ειδικότητες: Νοσηλευτικής Χειρουργείου, Βοηθού Φυσικοθεραπευτή, Ειδικού Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου, Τεχνικού Αυτοκινήτου, Αισθητικής και Προσχολικής Αγωγής Δραστηριοτήτων Δημιουργίας και Έκφρασης. Πέραν της Αττικής και της Κεντρικής Μακεδονίας.

Αυξημένη συμμετοχή στις εξετάσεις είχαν η Πελοποννήσου και η Κρήτη.

Οι απόφοιτοι που επιτυγχάνουν στις Εξετάσεις Πιστοποίησης που διενεργεί ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.), αποκτούν το απαραίτητο εφόδιο για την ένταξή τους στην αγορά εργασίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (18)

Ανδρεας
|

Ποτε ποτε ποτε? Δηλαδη περιμενουμε ολη μερα για το εκπαιδευτης μηχανων και αυτοκινητων?

ilian
|

βγαινουν αυριο!

Θανος
|

τα αποτελεσματα θα βγουν φετος Η το 3ο δεκαημερο του 16?? μαλλον το 2016 εννοουσαν κατευθειαν να τους παρεξηγησουμε! Ζητηστε ολοι Συγνωμη που τους κατακριναμε τζαμπα!

κωνσταντινα
|

τελικα βγηκε ανακοινωση σημερα η οποια διευκρινιζει οτι τα αποτελεσματα θα ανακοινωθουν την τριτη μετα τις 16:00...ελπιζω να αληθευει και να μην παιζουν με τον πονο μας. ευχομαι καλη επιτυχια σε ολους!

matina
|

Σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του προς τα μέσα ενημέρωσης, ο Προέδρος του ΕΟΠΠΕΠ κ. Γ. Τύπας όρισε προθεσμία ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων των εξετάσεων πιστοποίησης 1ης περιόδου 2014, για το τρίτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου 2015. Τις τελευταίες ημέρες πληροφορηθήκαμε από το αρμόδιο τμήμα του ΕΟΠΠΕΠ πως δεν πρόκειται να τηρηθεί αυτή η προθεσμία και πως τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στα τέλη Φεβρουαρίου, ίσως και αργότερα. (ARA PAIZEI NA MHN MPROLABOUME NA KSANAKANOUME AITHSH GIA THN PISTOPOIHSH AN APOTYXAME OPOTE O THEOS BOH8OS)

giorgos
|

Παιδια το θεμα δεν ειναι αν θα προλαβουμε τις αιτησεις για τη νεα πιστοποιηση.Θα προλαβουμε.Ενα μηνα καιρο θα εχουμε.Το θεμα ειναι γιατι αργουν κοντα ενα τετραμηνο και χανουμε τσαμπα προκηρύξεις.Δεν ειναι δυνατον αυτη η κατασταση.Γιατι αν κοπουμε με ενα προχειρο υπολογισμο βλεπουμε οτι τα επομενα αποτελεσματα της επομενη πιστοποιησης θα βγουν το Σεπτεμβριο

κωνσταντινα
|

μα τι ανευθυνοι που ειστε. παιζεται με το μελλον μας!χανουμε τοσες ευκαιριες. βγαλτε τα αποτελεσματα μηπως κ προλαβουμε τις αιτησεις σε περιπτωση αποτυχιας.

matina
|

Giati tosi kathisterisi paidia! eimaste se anamena karvouna. prwton an den perasame na kanoume aitisi kai deuteron an perasame toulaxiston na psaxtoume gia douleia.. vgainoun prokeirikseis kai emeis perimenoume pote tha tous erthei na vgaloune ta apotelesmata!

αρσενης
|

προσωπικα,με ολη αυτη την καθυστερηση εχασα τα 5 πολυτιμα χρονια προυπηρεσιας διπλα στον συνεργατη -πατερα μου λογω της καθυστερησης των εξετασεων πιστοποιησης,αφου αλλαξε ο νομος και παραλληλα περιμενω τα τοοοσο μακροχρονια αποτελεσματας σας,που τοση αργοπορια δεν εχω ξανα συναντησει ΠΟΤΕ στην ζωη μου.επιπλεον εχετε το ΘΡΑΣΣΟΣ να μιλατε για συνεπεια στο χρονοδιαγραμμα.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

ΠΑΥΛΟΣ
|

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 31-03 ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ??

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
|

ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ.ΔΩΣΑΜΕ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΘΑΝΑΝ ΤΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ.ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΙΕΛΓΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ.ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΚΑΝΑ ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΤΥΧΗ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

δημητρης
|

ντροπη και απαραδεκτο και συμφωνω απολυτα με τους παραπανω οπως και με τον δημητρη απολυτα για την επισημανση οσον αφορα τον πινακα που βγαζει μονο περιοδο 2010-2011.Το γελοιο της υποθεσης ειναι οτι αν βγουν τον μαρτιο οπως εχει ακουστει ποτε θα προλαβουμε να κανουμε τα χαρτια για να ξαναδωσουμε σε περιπτωση μη επιτυχιας.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ
|

Είναι ντροπή και αίσχος.εγώ έδωσα στις 22 Νοεμβρίου και περιμένω να δω τις πρώτες μέρες μετά τις εξετάσεις υπήρχαν και τα στοιχεία μας σε πίνακες για βαθμολογία όπου έβαζες τα στοιχεία σου με το Α.Μ.Κ και επέλεγες περίοδο εξετάσεις 2014 και έβλεπες ότι υπάρχεις, αλλά δεν σου έδινε βαθμολογία .τωρα μόνο περίοδο ως το 2011 δίνει.πλέων ούτε τα στοιχεία μας δεν υπάρχουν.

giorgos
|

Σε επιστολη που εστειλε μια ειδικότητα πηρε απαντηση απο τον εοππεπ οτι τα αποτελεσματα θα ανακοινωθουν τελος φεβρουαριου,μπορει και αρχες μαρτη.Η κατασταση ειναι ΔΡΑΜΑ.Δε φτανει που περημεναμε τρεις μηνες αδικαιολογητα,μας φορτωνουν και ενα μηνα παραπανω.Και επισης δεν μπορω να καταλαβω την φραση στοχος μας ηταν να ανακοινωθουν ολα μαζι.Στοχος τους επρεπε να ειναι να ανακοινωνονται σταδιακα τα αποτελεσματα με τη σειρα που δωσαμε.

IOKASTH
|

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΔΩΣΑ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ. ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΜΕΤΑ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΠΩΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΜΟΥΣΕΙΩΝ, ΕΚΑΒ, ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ Κ.Α. ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ 2015 ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΥΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ Η ΝΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΚΑΤΑΦΥΓΩ ΣΤΟ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΦΟΡΜΑΣ. ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.

Ξένια
|

Όλο το πανηγύρι, ήταν για να μας πάρουν κ άλλα χρήματα μετά από τα τόσα χρόνια που περιμέναμε να γίνει η πιστοποίηση μαζεμένα! Μια πιστοποίηση που κατά την γνώμη μου δεν χρειαζόμαστε γιατί εφόσον έχουμε παρακολουθήσει τις απαραίτητες διδακτικές ώρες, έχουμε δώσει ατελείωτες προόδους κ εξεταστικές είμαστε καταρτισμένοι, τώρα ένα χαρτί δε νομίζω να μας τα βάλει στο κεφάλι, απλά ήθελαν 100 από τον καθένα! Τι να πω μακάρι να βγουν γρήγορα γιατί χάνουμε προκηρύξεις! Αν αργήσουν κ άλλο πρέπει να κάνουμε κάτι δε νομίζετε?

ilian
|

μεσα φεβρουαριου διαβασα πως θα βγουν.απαραδεκτοι ολοι.εδωσα στις 2 νοεμβρη μετα απο 2 χρ αναμονης και στερουν σε εμενα και σε πολλους αλλους να παρουμε την ειδικοτητα μας για να δουλεψουμε και χανουμε τοσες προκυρηξεις στο δημοσιο.ΑΙΣΧΟΣ

χριστινα
|

ΕΊΜΑΣΤΕ ΕΊΔΗ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΒΓΕΙ, ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΘΑ ΑΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ