Διευθυντές Σχολείων: Ενστάσεις μέχρι 20 Ιανουαρίου

18/01/2023

Άκουσε το άρθρο

Η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή ενστάσεων επί της αποδοχής ή μη των αιτήσεων από τους υποψηφίους  Διευθυντές Σχολείων είναι η Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023 23:59.

  • Η υποβολή ενστάσεων γίνεται εδώ

Σύντομες οδηγίες:

Όσοι των υποψηφίων θέλουν να υποβάλουν ένσταση θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν την λειτουργία "Ενστάσεις" στο κυρίως μενού της εφαρμογής.

Η ένσταση μπορεί να αφορά την αίτηση του υποψηφίου και/ή αιτήσεις άλλων υποψηφίων. Η ένσταση αποτελείται από ένα ή περισσότερα μέρη ένα για κάθε αίτηση που αφορά.

Όπως και στην περίπτωση των αιτήσεων οι υποψήφιοι πρέπει να χρησιμοποιήσουν την λειτουργία "Υποβολή" ώστε οι ενστάσεις τους να λάβουν αριθμό πρωτοκόλλου και να ληφθούν υπ' όψη από τις αντίστοιχες επιτροπές αξιολόγησης.

Επίσης όπως και στην περίπτωση των αιτήσεων οι υποψήφιοι μπορούν να άρουν την υποβολή προκειμένου να συμπληρώσουν ή διορθώσουν οποιοδήποτε σημείο της ένστασης και να επαναλάβουν την λειτουργία "Υποβολή" όσες φορές χρειαστεί εφ' όσον δεν έχει λήξει η σχετική περίοδος.

Σχόλια (5)

Steve
|

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις συνάδελφοι.

@Steve
|

Ό,τι είναι προαπαιτούμενο δεν μετράει στη μοριοδότηση, το γράφει στον νόμο.

Προς Steve
|

Από το σύνολο της διδακτικής σας προϋπηρεσίας αφαιρείτε οκτώ. Αν μένουν εννέα, παίρνετε τη μέγιστη μοριοδοτηση (17 έτη διδακτικής δίνουν τη μέγιστη μοριοδοτηση).

Steve
|

Γνωρίζει κανείς αν τα 9 μόρια της διδακτικής υπηρεσίας μετρώνται από τα υποχρεωτικά 8 έτη διδακτικής υπηρεσίας και πέρα ή από την αρχή της διδακτικής υπηρεσίας;

Ηαλ
|

Τις ενστασεις ποιος τις εξεταζει ρε παιδια; οι πρωτοβαθμιες;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ