Πρόσκληση εκπαιδευτικών για Αξιολόγηση

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας από τους νεότερους προς τους αρχαιότερους εκπαιδευτικούς

06/02/2024

Ενημερώθηκε: 06/02/2024, 16:11

Άκουσε το άρθρο

Η Διεύθυνση  Π. Ε. Χαλκιδικής απηύθυνε πρόσκληση προς τους εκπαιδευτικούς (όχι αναπληρωτές) ευθύνης της  που  επιθυμούν να αξιολογηθούν (ά. 66 του ν. 4823/2021) να αποστείλουν ηλεκτρονικά αίτηση, υπογεγραμμένη μέσω gov. gr στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Υπηρεσίας μας mail@dipe.chal.sch.gr. από 09-02- 2024 έως 22-02-2024.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας από τους νεότερους προς τους αρχαιότερους εκπαιδευτικούς και όχι περισσότερο από σαράντα (40) εκπαιδευτικούς για κάθε Σύμβουλο Εκπαίδευσης του νομού.

Σχόλια (14)

Κώστας.
|

Μαύρα και αραχνα αυτό έχουμε να πούμε. Αισχος.

ΜΠΡΑΤΗ ΜΑΡΙΑ
|

Σε ένα ευνομούμενο και με αξιοκρατία κράτος, η αξιολόγηση σαφώς και θα οδηγούσε σε καλυτέρευση και του εκπαιδευτικού και συνολικά του εκπαιδευτικού σχεδιασμού μιας σχολικής μονάδας. Σε μία χώρα που έχει καταταχθεί στη διαφθορά 24 η στην Ευρωπαϊκή Ένωση των 27 και που όλα λειτουργούν με βάση τις παρέες και τις γνωριμίες τίποτα δεν θα λειτουργήσει σωστά. Επιπλέον όσον αφορά τα σχολεία, ήδη τα δημόσια σχολεία είναι σχολεία διαφορετικών ταχυτήτων και με βάση τις προσβάσεις που έχουν οι διευθυντές στους δήμους , όπως και οι γονείς σε κάποια σχολεία γίνονται έργα και κάποια σχολεία είναι αφημένα στο έλεος του θεού...

PAT
|

Παιδιά μη σπρώχνεστε υπάρχει σειρά προτεραιότητας, όλοι θα πάρετε.
Άμα μου δώσεις 5.000 ευρώ κάνω αίτηση τώρα.

Alexandros
|

Δώδεκα κι ούτε ένα τηλεφώνημα
τον αριθμό της μοναξιάς μου δε χτυπάς
και μεγαλώνει η απόσταση για μας

Δώδεκα κι ούτε ένα τηλεφώνημα
δεν το αντέχω το μαρτύριο αυτό
και πως τελειώσαν όλα θέλω να σου πω…

αχαχαχαχ, φουρ, μη σπρώχνεστε !
|

για 50 εξυπνάκια με ΤΙΠΟΤΑ , από 500 και πάνω. και μια 1000άρα για την πλατφόρμα υλικού ste(a)m , εσύ ανέβασες;

40
|

40 εκπαιδευτικούς ανά σύμβουλο. Έχουν ξεφύγει τελείως! Τι τους πέρασαν τους συμβούλους? Δεν φτάνει που βάζουν διαρκώς από την τσέπη τους για τις μετακινήσεις και τρώνε άπειρο χρόνο για κάθε αξιολόγηση. Κατ αρχήν το έγγραφο είναι παράτυπο. Επίσης, οι μισοί σύμβουλοι θα παραιτηθούν εφέτος και οι υπόλοιποι του χρόνου. Η ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο. Ντροπή.

Πλατάρος Γιάννης
|

Η παραπάνω κίνηση της ΔΔΕ, έχει σκοπό να επιταχυνθεί η αξιολόγηση και να ξεκινήσει απ όσους θέλουν και επιθυμούν και να μην αναλώνεται σε γραφειοκρατία τύπο "δεν επιθυμώ" κτλ
Έκαναν μια μικρή θετική κίνηση.

Dim
|

Κοίτα να δεις που θα βάλουμε και μέσο να αξιολογηθούμε. Ποιος να το περίμενε!

Ερτ
|

Μόλις δώσει 50€ αύξηση στους αξιόλογημένους να δείτε πως θα τρέξουν οι επαναστάτες από τα lidl.

Στράτος
|

Τις μέρες αυτές παρατηρούνται διάφορα "παράδοξα" γύρω από την αξιολόγηση εκπαιδευτικών. Αυτή η Διεύθυνση προσκαλεί όσους επιθυμούν να ζητήσουν αξιολόγηση. Σε άλλες Διευθύνσεις έχουν έρθει email ειδοποίησης από Συμβούλους για αξιολόγηση εκπαιδευτικών ακόμη και με 30 ή και περισσότερα χρόνια υπηρεσίας. Οι ειδικότητες με μικρό αριθμό εκπαιδευτικών καλούν ομαδικά το σύνολο των εκπαιδευτικών. Οι Σύμβουλοι συνηθίζουν να καλούν πρώτα τους εκπαιδευτικούς των περιοχών που είναι πλησιέστερα στην έδρα τους για να αποφύγουν μετακινήσεις κλπ. Γενικά υπάρχουν μεγάλες αποκλίσεις από Διευθύνση σε Διεύθυνση, από Σύμβουλο σε Σύμβουλο και από ειδικότητα σε ειδικότητα, ώστε πολλοί εκπαιδευτικοί να δερωτώνται: Τι συμβαίνει τελικά; Μήπως θα πρέπει να υπάρξει μία κοινή γραμμή από το ΥΠΑΙΘΑ και επιπλέον ενημέρωση της εκπαιδευτικής κοινότητας στο σύνολό της; Γιατί διαφορετικά θα υπάρξουν σύντομα διαφοροποιήσεις που θα προσβάλουν τα έννομα συμφέροντα του ενός έναντι του άλλου εκπαιδευτικού, αν καταλαβαίνετε τι θέλω να πω και που μπορεί να οδηγηθούμε.

Ελπίδα
|

Το πρωί οι αξιολογήσεις θα είναι δωρεάν, όπως και τα χειρουργεία στα νοσοκομεία. Το απόγευμα θα μπορούν να αξιολογούνται όσοι επείγονται, θα υπάρχει όμως οικονομική επιβάρυνση.

μη σπρώχνεστε....
|

θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας....

Γιώργος
|

Πρόλαβα η άργησα!!!!

Ραγιάς
|

Μη σκοτώνεστε , παιδιά. Όλοι θα πάρετε!

Τι άλλο θα ακούσουμε...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ