Το υπ. Παιδείας προμηθεύεται suv 4Χ4 με leasing

21/03/2024

Ενημερώθηκε: 21/03/2024, 08:33

Άκουσε το άρθρο

Την ανάθεση   παροχής υπηρεσιών χρηματοδοτικής μίσθωσης (leasing) για την προμήθεια ενός (1) καινούργιου αυτοκίνητου πέντε (5) θέσεων, τύπου suv (όχημα εκτός και εντός δρόμου με μετάδοση κίνησης στους τέσσερις τροχούς (4χ4) - 4wd), υβριδικού, κυβισμού έως 1700 cc. για 36 μήνες, χωρίς εξαγορά, (HYUNDAI TUCSON PHEV 1.6T PREMIUM 4WD AUTO 265HP), προς κάλυψη των αναγκών μετακίνησης για υπηρεσιακούς λόγους, προβλέπει απόφαση του υπουργείου Παιδείας.

Η συνολική δαπάνη για την συνολική περίοδο μίσθωσης (36 μήνες) ανέρχεται στο ποσό των είκοσι δύο χιλιάδων οχτακοσίων εξήντα ευρώ (22.860,00€) προ Φ.Π.Α. και είκοσι οχτώ χιλιάδων τριακοσίων σαράντα έξι ευρώ και σαράντα λεπτών (28.346,40€) συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

Το τελικό συμβατικό τίμημα του ως άνω αντικειμένου θα διαμορφωθεί απολογστικά, ανά έτος:

  • μετά τον έλεγχο για ενδεχόμενη υπέρβαση του ετήσιου χιλιομετρικού ορίου, το κόστος του οποίου δε θα υπερβαίνει τα 0,09€/km ευρώ με το Φ.Π.Α. (με βάση το σχετικό όρο που έχει αποδεχθεί ο ανάδοχος στο Παράρτημα Ι της Τεχνικής Προσφοράς.)
  •  και με βάση το κόστος των συμπληρωματικών υπηρεσιών που ενδεχομένως προκύψουν στη διάρκεια κάθε έτους της περιόδου μίσθωσης, συνεπεία έκτακτων ζημιών ή συντηρήσεων, με βάση και το σχετικό όρο στην προσφορά του αναδόχου (υπο-ενότητα που αφορά την ασφάλιση του οχήματος) ότι «κάθε μεμονωμένο περιστατικό από τα παραπάνω θα επιβαρύνεται με απαλλαγή: 450.00 €»

Σε κάθε περίπτωση η συνολική δαπάνη για το σύνολο των ζητούμενων υπηρεσιών της παρούσας, δε θα ξεπεράσει το ποσό των τριάντα επτά χιλιάδων διακοσίων ευρώ (37.200,00 €), συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%, ήτοι έως το καθαρό ποσό των τριάντα χιλιάδων ευρώ (30.000,00 €), πλέον του αναλογούντος Φ.Π.Α. (24%) των επτά χιλιάδων διακοσίων ευρώ (7.200,00 €).

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει ετήσια χιλιομετρική υπέρβαση ή έκτακτες ζημίες/συντηρήσεις του ως άνω οχήματος, το ποσό που προοριζόταν για κάλυψη των ως άνω αναγκών σε κάθε οικονομικό έτος, δύναται να μεταφερθεί στο επόμενο οικονομικό έτος προς κάλυψη αντίστοιχων αναγκών, κατόπιν τροποποίησης της σχετικής προέγκρισης ανάληψης υποχρέωσης.
 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (8)

@ΔΔ
|

Δίκιο έχεις, δεν έχουμε ιδέα από "άριστες" μεταφορές. Εμείς ως σύμβουλοι, πάμε γύρω γύρω σε όλη την περιφέρεια με τα πόδια/ΜΜΕ πληρώνοντας από τον παχυλό μισθό μας τα μεταφορικά! Θέλουμε κι άλλο αριστεία!

ΑΣΠΡΗ ΚΙΜΩΛΙΑ
|

Γιατί 265 άλογα;
Ποιος τους κυνηγάει; Με τρία αληθινά άλογα, ένα ο Πιέρ και τα άλλα δυο για τις δύο κύριες, θα καλπάζουν χαλαρά κάθε μέρα στους κάμπους και στα όρη.
- Σωστά, τι φοβούνται στην ερημιά;

@ΔΔ
|

ΟΚ, hyundai....Αλλα βρε παιδια...:

1. Τι το θελουμε το 4x4 SUV ? θα παμε για κυνηγι στα βουνα και λαγκάδια?
2. Καινούριο? Μα υπαρχουν και φτηνότερες λύσεις, με leasing μεταχειρισμενου...
3. Μίσθωμα -κατ ελάχιστο- 777 €/μήνα (αν δεχθούμε οτι δεν υπαρχει προκαταβολή)
4. Τι ετήσιο όριο χιλιομέτρων έχουμε?
5. Αυτόματο? Γιατι, το συμβατικό μας πειράζει?

Από μια πρόχειρη έρευνα, υπάρχουν αυτοκίνητα αντίστοιχης κατηγορίας, στη μισή τιμή..... (για 20000κμ/ετος στα 329€/μήνα ΜΕ ΦΠΑ...)....

Σύμβουλος Εκπαίδευσης
|

κ. Πιερακάκη, δεν το θεωρείτε υπερβολικά προκλητικό, όταν οι Σύμβουλοι πληρώνουν από το υστέρημα της οικογένειάς τους και χρηματοδοτούν τη διαδικασία της αξιολόγησης, για την οποία μας ασκείτε και αφόρητη πίεση;!!!

Νίκος- απερχόμενος
|

Δηλαδή με τα λεφτά αυτά δεν αγοράζουν ένα Vitara, να τους μείνει και το αυτοκίνητο στο τέλος, να το δώσουν σε καναν Σύμβουλο που τρέχουν στα κατσάβραχα με τα δικά τους οχήματα;

ΔΔ
|

Ok Hyundai πήρανε μην τρελαθούμε κιόλας. Αυτοί που μιλάνε για κόστος μάλλον δεν έχουν αυτοκίνητο ή δεν ξέρουν από leasing και τι καλύπτει αυτό...

λεφτά υπάρχουν ! για την αξιολόγηση στα κατσάβραχα
|

όλα ! αχαχαχαχα, σανόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
καλές βόλτες και τριήμερα, τετραήμερα, εκδρομές !

265 άλογα
|

2 δεν τους φθάνουν; 265 άλογα;;;;
29.000€ για 3 έτη;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ