Νομική ΑΠΘ: Οχι στις διαδικτυακές εξετάσεις των φοιτητών

Απόφαση της Κοσμητείας της Σχολής

28/01/2024

Άκουσε το άρθρο

"Οι εξετάσεις θα διενεργηθούν κανονικά με φυσική παρουσία στις αίθουσες και τα αμφιθέατρα σύμφωνα με το αναρτημένο πρόγραμμα, αμέσως μόλις ανοίξει η Σχολή, που βρίσκεται κλειδωμένη από την Τετάρτη μέχρι την προσεχή Δευτέρα, οπότε θα συγκληθεί και πάλι η συνέλευση του Συλλόγου Φοιτητών Νομικής για ν’ αποφασίσει αν θα συνεχιστεί η κατάληψη ή όχι".

Τα παραπάνω αναφέρει ανακοίνωση του  Κοσμήτορα  της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ Παναγιώτη  Γκλαβίνη , στην οποία σημειώνονται και τα εξής:

  • Χθες, αμέσως μόλις κυκλοφόρησε εγκύκλιος του υπουργείου Παιδείας, που προβλέπει ότι οι εξετάσεις μπορεί να διενεργηθούν διαδικτυακά αν το αποφασίσει η Σύγκλητος, συνεδρίασε η Κοσμητεία της Σχολής και αποφάσισε ότι οι διατάξεις του νόμου, στις οποίες αναφέρεται η εγκύκλιος, ήταν γνωστές στη Συνέλευση του Τμήματος όταν συνεδρίασε την περασμένη Τρίτη 23 Ιανουαρίου και έλαβε την απόφαση να διενεργήσει κανονικά τις εξετάσεις, καλώντας τους φοιτητές και τις φοιτήτριες να προσέλθουν για το σκοπό αυτό διά ζώσης στη Σχολή.
  • Η απόφαση αυτή δεν έχει αλλάξει και, συνεπώς, εξετάσεις δεν μπορούν να διενεργηθούν διαδικτυακά. 

Σχόλια (8)

Φορολογούμενος πολίτης
|

Δηλαδή μερικοί κουκουλοφόροι θα αποφασίσουν αν θα ανοίξει η σχολή ή όχι!! Ο πρύτανης γνωρίζει ότι είναι δημόσιος υπάλληλος κ η σχολή δημόσια ιδιοκτησία και τον πληρώνει ο φουκαρας φορολογούμενος πολίτης???? Με ποιο δικαίωμα αφήνει μερικούς να κάνουν κατάληψη τη σχολή??

Φοιτητής
|

Ωραία...
Αν δεν τελειώσει η κατάληψη,με ποιο δικαίωμα να χαθεί η εξεταστική, αγαπητοί κύριοι;;;

αυτό δεν το καταλαβαίνω
|

Από την μια αναγνωρίζουμε όλα τα πτυχία, προ- και μετά-, της κύπρου που κάνουν διαδικτυακές εξετάσεις, το ίδιο και του εαπ , το ίδιο και κατά την διάρκεια του covid στο σύνολο των ΑΕΙ για 5-6 εξεταστικές περιόδους, τώρα τους έπιασε ο καϋμός αν είναι αδιάβλητες οι εξετάσεις;;; ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΑΒΛΗΤΕΣ είναι και είναι γνωστό σε όλους. Τι φαρισαϊσμός και υποκρισία !!!

ΔΕΠ
|

Τα παραπονά σας στους καταληψίες για το ότι δε γίνονται εξετάσεις. Όχι στη Σχολή που αρνείται να κάνει μαϊμού-εξετάσεις.

@Μαρίες...
|

Θα δώσεις εξετάσεις "ηλεκτρονικά" με chatGPT και ανοιχτό web και βιβλία δηλαδή; Και αυτό το λες "εξετάσεις"; Μήπως να κάτσουμε όλες σπίτια μας και να μας ταχυδρομήσουν το πτυχίο κατευθείαν καλύτερα;

Καλπαχιδη Μαρία
|

Αφήστε τους φοιτητές να δώσουν εξετάσεις καταστρέφετε την ζωή τους!

Μαρια
|

Τι λες τσιφλίκι σου είναι η σχολή; Κι αν ανοίξουν το Πάσχα τι θα γίνει με το επόμενο εξάμηνο;

Μόνο
|

Ιδιωτικά. Προχωρά Κυριάκο δεν υπάρχει σωτηρία

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ